NEKA SE ISTORIJA PONOVI! Gvardiola dvaput "udario" na punu Marakanu i nije pobedio (VIDEO)
Pep Gvardiola, Foto: Profimedia

DVA REMIJA!

NEKA SE ISTORIJA PONOVI! Gvardiola dvaput "udario" na punu Marakanu i nije pobedio (VIDEO)

Još jedna zanimljivost, Pep je sarađivao sa samo jednim Srbinom kroz trenersku karijeru, i u pitanju je Aleksandar Kolarov u Mančester sitiju

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u G grupi Lige šampiona protiv Mančester sitija, Lajpciga i Jang bojsa.

Na klupi aktuelnog šampiona Evrope sedi Pep Gvardiola koji je kroz istoriju dvaput "udario" na punu Marakanu i nije pobedio!

U timu sa Ronaldom i Stoičkovim gostovao u dresu Barselone u Kupu pobednika Kupova pred više od 60.000 navijača 31. oktobra 1996. godine.

Zoran Jovičić izazvao je erupciju oduševljenja golom na startu drugog poluvremena, ali je minut kasnije izjednačio Đovani.

Kasnije je u revanšu Barsa slavila sa 3:1 i prošla dalje, a 30. aprila 1997. godine Pep Gvardiola ponovo je posetio dom crveno-belih.

Ovoga puta kao reprezentativac Španije i opet isti rezultat 1:1 protiv Jugoslavije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 1998. godine.

Legendarni Fernando Jero pogodio je iz penala u 19. minutu, a izjednačio je Predrag Mijatović u 87. minutu takođe udarcem sa bele tačke.

Još jedna zanimljivost, Pep Gvardiola sarađivao je sa samo jednim Srbinom kroz trenersku karijeru, i u pitanju je Aleksandar Kolarov u Mančester sitiju.

Aleksandar Kolarov i Pep Gvardiola u Mančester sitiju
Aleksandar Kolarov i Pep Gvardiola u Mančester sitijufoto: AP

Za kraj, neka se istorija ponovi i da Španac ni treći put ne slavi na Marakani!

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.