ČUKARIČKI NIJE DORASTAO LIGI EVROPE! Olimpijakos pokazao MOĆ, Brđanima UTEŠNA NAGRADA
Čukarički - Olimpijakos, Foto: Starsport©

NIJE BILO GOVORA O IZNENAĐENJU

ČUKARIČKI NIJE DORASTAO LIGI EVROPE! Olimpijakos pokazao MOĆ, Brđanima UTEŠNA NAGRADA

Čukarički se seli u Ligu konferencija

Objavljeno: 21:59h

Fudbaleri Čukaričkog su poraženi u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Olimpijakosa sa 3:0, a eliminisani su ukupnim rezultatom 6:1.

Meč odigran na novom stadionu u Leskovcu koji je bio popunjen do poslednjeg mesta, ali je među navijačima bilo dosta pristalica Crvene zvezde koji su u ovom meču bili na strani "bratskog" kluba.

Čukarički - Olimpijakos
Čukarički - Olimpijakosfoto: Starsport©

Ono što je utešna nagrada timu sa Banovog Brda je to što će se preseliti u treće po jačini evropsko takmičenje, Ligu konferencija gde je osigurao grupnu fazu.

Odolevao je Čukarički do 33. minuta, a onda je sve krenulo nizlaznom putanjom. Do tog memonta su se dobra branili fudbaleri u crno-belim dresovima, ali je samo bilo pitanje vremena.

Olimpijakos je poveo golom Masurisa. Gosti su se gotovo prošetali kroz kazneni prostor Čukaričkog, Samurović nemoćan da bilo šta uradi.

U 45. minutu je na semaforu pisalo 2:0. Španac Pep Biel je sjajnim driblingom je potpuno izbacio iz ravnoteže svog čuvara Drezgića i matirao golmana.

Treći gol je pao na startu drugog poluvremena. Recos je nadskočio odbranu Čukaričkog posle kornera i matirao Samurovića koji je bio nemoćan u ovoj situaciji.

Srpski tim će u četvrtak će saznati imena rivala u grupi Lige konferencija.

Bonus video:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.