ŠAMPION EVROPE STIŽE U BEOGRAD: Fortuna pogledala Zvezdu u poslednjem šeširu!
Foto: Starsport

spektakl

ŠAMPION EVROPE STIŽE U BEOGRAD: Fortuna pogledala Zvezdu u poslednjem šeširu!

Crveno beli su mogli i bolje da prođu

Objavljeno: 19:06h

Crvena zvezda če u narednoj sezoni Lige šampiona biti u grupi G zajedno sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom

Crveno beli nisu imali sreće u prvom šeširu i izvukli su šampiona Mančester siti. Siti je prethodne sezone drugi put došao do finala najelitnijeg evropskog takmičenja i uspeo da osvoji prvu titulu u istoriji pobedivši Inter u finalu. Tim predvodi najtrofejniji stručnjak u poslednjoj deceniji, Pep Gvardiola, te je jasno da Zvezdu čeka veoma težak zadak u dvomeču sa Sitijem.

Iz drugog šešira Zvezda je izukla Lajpcig koji je prethodnu sezonu u Ligi šampiona završio u osmini finala nakon što ih je eliminisao upravo Mančester siti. Lajpcig važi za tim koji poseduje velik broj talentovanih fudbalera i igra na gol više, te će mečevi sa Nemcima biti posebno zanimljiv za gledanje.

Nakon dva vrlo teška protivnika, Zvezda je strepela i od protivnika u četvrtom šeširu, ali ju je Fortuna pogledala spojivši ih sa Jang Bojsem. Daleko od toga da Švajcarci nemaju kvalitet, ali su uz Antverp važili za najlakšeg protivnika iz poslednjeg šešira.

Zvezda je već igrala protiv Švajcaraca u plej ofu za plasman u Ligu šampiona 2019. kada je Zvezda golom Vukanovića uspela da se plasira u najelitnije Evropsko takmičenje.

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.