KAPITEN ČUKARIČKOG PRED REVANŠ U LESKOVCU: Saigrači imaju veliku želju da isprave negativne stvari iz prošlog meča!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

optimizam

KAPITEN ČUKARIČKOG PRED REVANŠ U LESKOVCU: Saigrači imaju veliku želju da isprave negativne stvari iz prošlog meča!

Docić ističe da će se boriti do kraja

Objavljeno: 18:01h

Čukarički je savladan u prvom meču plej ofa za plasman u Ligu Evrope od Olimpijakosa, a kapiten "Brđana" Marko Docić ističe da će njegova ekipa imati drugačiji pristup u revanšu.

Oni su poraženi u prvom meču rezultatom 3:1, te će u Leskovcu (četvrtak, 20 časova) pokušati da naprave malo čudo.

- Stvar je vrlo jasna, nemamo preterano dobar rezultat, stariji smo za jedan meč u Evropi. Nadam se da ćemo sve loše iz prvog meča ispraviti sada i pokazati da smo dobra ekipa. Jurićemo rezultat, ali nećemo smeti da se zalećemo protiv jako dobrogh rivala koji je pokazao koliko je opasan. Raduje me atmosfera u ekipi, saigrači imaju veliku želju da isprave sve ono loše iz prvog meča - rekao je Docić, pa se dotakao atmosfere koja se očekuje:

- Lepo je uvek igrati pred punim stadionom, U Atini se nismo najbolje snašli u prvoj 15 minuta. Sada ćemo mi imati prednost zbog terena. Imaće i oni svoje navijače, očekujem da bar početak bude drugačliji nego u Grčkoj.

Marko Docić
foto: Starsport

Osvrnuo se Docić i na svoju formu, kao i da li će početi meč.

- Ni ja, kao i ekipa, nismo u najboljem ritmu, a na ovakvim mečevima morate da budete. Ne vidim ja to kao neki preterani problem, ali sigurno da je pred nama bolji period. Promenili smo trenera, trebaće malo vremena da pohvatamo sve sve od njega. Da li ću početi? To zavisi od trenera, sigurno ćemo više znati posle treninga. Nadam se da ću sutra igrati više nego u prošloj utakmici.

Otkrio je Docić i na čemu se zasniva optimizam.

- Ono što možemo da promenimo jeste veća agresivnost i hrabrija igra sa naše strane. Više ih poznajemo, znamo odakle možemo da im zapretimo. Mislim da je negde strah uticao u prvih 15-20 minuta tamo. Pričali smo cele nedelje pred Atinu da izdržimo taj prvi nalet. I ono čega smo se plašili, to nas je i stiglo. Primili smo dva gola dosta rano, treći je poništen, posle toga smo hvatali ritam i došli smo u egal. Možda smo mogli još jedan da damo. To ništa ne bi umanjilo njihov kvalitet i sutra moramo da igramo kao drugo poluvreme u Atini.

Bonus video:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.