BIO ŽELJA MARINA ZA NAPAD ZVEZDE, A SAD IDE U AJAKS ZA 20.000.000 EVRA! Hteli ga Milan i Lacio (VIDEO/FOTO)
Žorž Mikautadze u dresu reprezentacije Gruzije, Foto: EPA/Robert Ghement

NEREALNO ZA CRVENO-BELE

BIO ŽELJA MARINA ZA NAPAD ZVEZDE, A SAD IDE U AJAKS ZA 20.000.000 EVRA! Hteli ga Milan i Lacio (VIDEO/FOTO)

Gruzin rođen u Francuskoj prošle sezone bio najbolji strelac druge lige Francuske sa 23 gola

Objavljeno:

U novembru prošle godine, Marko Marin u Francuskoj je tražio napadača za Crvenu zvezdu, a kao slobodan igrač dogovoren je Žan-Filip Kraso (26).

Momak rođen u Štutgartu za sada se pokazao kao pun pogodak jer je na pet utakmica u svim takmičenjima upisao isto toliko golova i dve asistencije.

1 / 14 Foto: FK Crvena zvezda

Tada nije samo reprezentativac Obale Slonovače bio u fokusu nekadašnjeg reprezentativca Nemačke, a prvi pik bio je Žorž Mikautadze (22).

Ipak, već tada je Marinu bilo jasno da je reprezentativac Gruzije rođen u Lionu nerealna opcija, a bio je najbolji igrač francuske Lige 2 prošle sezone.

Žorž Mikautadze u dresu reprezentacije Gruzije
Žorž Mikautadze u dresu reprezentacije Gruzijefoto: EPA/Robert Ghement

Sa 23 gola bio je najbolji strelac i pomogao Mecu da se kao vicešampion vrati u Ligu 1, a u toj trci Žan-Filip Kraso upisao je 19 pogodaka za Sent Etjen.

Da je Žorž bio preveliki izazov za Beograđane potvrđuje informacija da će danas postati novi fudbaler Ajaksa u transferu vrednom 20.000.000 evra.

Na početku letnjeg prelaznog roka javili su se Milan i Lacio, a Ajntraht iz Frankfurta smatrao ga je za idealnu zamenu za Randala Kolo Muanija.

Na kraju se javio holandski velikan i ponudio 17.000.000 evra fiksno i tri miliona kroz bonuse i tako ispoštovalu željenu cifru od 20.000.000.

Crvena zvezda i dalje traži još jednog napadača, a nova meta je skupa i košta 3.500.000 evra, a vremena je sve manje i manje.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.