Katalonci hoće da eliminišu Ronalda sa El Klasika: Uradio je isto što i Mesi, a Leo je brutalno kažnjen! Mora i on! (VIDEO)
Foto: Fonetap

Počeo je tihi rat

Katalonci hoće da eliminišu Ronalda sa El Klasika: Uradio je isto što i Mesi, a Leo je brutalno kažnjen! Mora i on! (VIDEO)

Dok strepe da li će Nejmar biti suspendovan, pokušavaju i da oslabe "kraljevski klub"
Objavljeno:

Sa druge strane, katalonski mediji su već krenuli u kampanju kako bi se potrudili da i rival iz Madrida bude značajno oslabljen, a traži se suspenzija za Kristijana Ronalda.

Portugalac je po završetku madridskog derbija protiv Atletika izvređao sudiju Rikarda de Burhosa i to veoma eksplicitno, ali nije javno opomenut.

Ipak, sada se traži njegovo naknadno kažnjavanje, kao što je za takoreći istu stvar FIFA žestoko kaznila Lionela Mesija zbog psovanja sudije na meču Argentina - Čile.

Argentinac je suspendovan na četiri utakmice, a sada se isto traži i za Portugalca kome doduše preti dvostruka opasnost od suspenzije za "El Klasiko", jer ako dobije žuti karton na narednom meču u Primeri sigurno će propustiti duel protiv Barselone, pošto će mu to biti četvrta opomena.

BONUS VIDEO: ESPRESO na treningu omladinaca Brodarca

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.