Ovo nije Inter, to su neki prošvercovani petlići! Vučica i dalje juri Damu, Milan najsrećniji zbog kiksa Nerazura (VIDEO)
Foto: AP

Serija A, 31. kolo

Ovo nije Inter, to su neki prošvercovani petlići! Vučica i dalje juri Damu, Milan najsrećniji zbog kiksa Nerazura (VIDEO)

Neverovatan kiks nekadašnjeg osvajanja "triplete", gradski rival trlja ruke
Objavljeno: 17:41h

Fudbaleri Milana, Rome i Udinezea bili su ubedljivi, slavio je i Torino, samo je Inter razočarao od favorita u nedeljnim mečevima 31. kola Serije A.

Inter je šokirao u Krotoneu gde je davljenik savladao "nerazure" sa 2:1, pogocima Falćinelija sredinim prvog poluvremena.

To je iskoristio gradski rival Milan koji je sa 4:0 razbio Palermo i stigao na dva boda od petoplasirane Atalante. "Rosoneris" su slavili treći put u poslednjih pet kola pogocima Susa, Pašalića i Bake u prvom poluvremenu, te Delofeua u drugom.

Roma je lako slavila u Bolonji sa 3:0, pogocima Facija i Salaha u prvih 45 minuta, te Edina Džeka 15 minuta pre kraja. "Vučica" se četvrtom uzastopnom pobedom učvrstila na drugom mestu koje vodi direktno u Ligu šampiona. Ima sedam bodova više od Napolija koji kasnije gostiju Laciiju upravo u Rimu.

Torino je slavio posle tri kola bez pobede, "bikovi" su nadigrali Kaljari 3:2 na gostovanju, a tim Siniše Mihajlovića je slavio posle preokreta na Sardiniji. Domaćin je poveo preko Borijela, iz penala u 19. minutu, ali već u 33. izjednačenje donosi Adem Ljajić. Posle dodavanja Andree Belotija, srpski fudbaler šalje "projektil" sa skoro 30 metara pod prečku domaćin. Samo šest minuta kasnije rezultat preokreće Beloti, da bi pobedu gostiju "overio" Akva u osmom minutu drugog dela susreta.

Seria A, 31. kolo:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Milan – Palermo 4:0 Bolonja – Roma 0:3 Kaljari – Torino 2:3 Krotone – Inter 2:1 Udineze – Đenoa 3:0 Sampdorija – Fiorentina 2:2 20:45 Lacio – Napoli Subota: Empoli – Peskara 1:1 Atalanta – Sasuolo 1:1 Juventus – Kjevo 2:0

BONUS VIDEO: ESPRESO na treningu omladinaca Brodarca

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.