Čelsi odgovorio na izazov Totenhema, Liverpulova prva pobeda bez Manea, radovao se i Siti, Tadićeva asistencija presudila VBA! (VIDEO)
Foto: AP

Premijer liga, 32. kolo

Čelsi odgovorio na izazov Totenhema, Liverpulova prva pobeda bez Manea, radovao se i Siti, Tadićeva asistencija presudila VBA! (VIDEO)

Favoriti su slavili u subotu u Premijer ligi
Objavljeno:

Stavio je Totenhem pritisak na Čelsi ubedljivom pobedom nad Votfordom, ali su "plavci" posle neočekivanog poraza od Kristala Palasa sada ipak bili mnogo ozbiljniji protiv Bornmuta 3:1.

Pevci igrali poker sa Stršljenovima, pritisak je na Čelsiju! (VIDEO)

Već u 17. minutu je bilo 1:0 pošto je lopta posle udarca Košte pogodila Smita skrenula i prevarila golmana domaćih, a tri minuta kasnije je Azar iskoristio savršenu dubinsku loptu od Kantea da duplira prednost svog tima.

Džejmi King je postigao fantastičan pogodak iz polukontre snaćnim udarcem sa ivice šesnaesterca kada je pocepao mrežu Kurtoe, ali je sve dileme rešio u drugom poluvremenu Markos Alonso filigranski precizno izvedenim slobodnim udarcem.

Kao što Totenhem i Čelsi vode šampionsku trku, tako se i Mančester Siti i Liverpul bore za treće mesto koje direktno vodi u Ligu šampiona.

"Crveni" su ostvarili prvu pobedu ove sezone kada u timu nisu imali Sadija Manea za koga je sezona završena, a na gostovanju Stouku spasao ih je tandem rezervista Kutinjo - Firmino.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.