Pevci igrali poker sa Stršljenovima, pritisak je na Čelsiju! (VIDEO)
Foto: Reuters

Premijer liga, 31. kolo!

Pevci igrali poker sa Stršljenovima, pritisak je na Čelsiju! (VIDEO)

Rapsodija Totenhena na neosvojivom Vajt Hart Lejnu!
Objavljeno: 15:42h

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom terenu Votford sa 4:0 u prvoj utakmici 31. kola i tako makar do večeras smanjili zaostatak za liderom Premijer lige Čelsijem na četiri boda.

Totenhem je na stadionu Vajt Hart Lejn u potpunsoti nadigrao Votford, koji je samo u prvih pola sata igre uspeo da pruži dostojan otpor.

Pevci su do prednosti stigli u 33. minutu sjajnim udarcem Dele Alija sa oko 20 metara levo iskosa, da bi šest minuta kasnije Erik Dajer povisio na 2:0. Totenehm je na poluvreme otišao sa tri gola prednosti i praktično već tada je rešio pitanje pobednika. Strelac trećeg gola bio je Son Hung-Min u 44. minutu udarcem sa oko 20 metara.

U drugom delu londonski tim nastavio je u istom ritmu i u 55. minutu stigao je do četvrtog gola, Kiran Tripijer probio je po desnoj strani, da bi na drugoj stativi posle centaršuta pronašao Hung-Mina koji je uhvatio volej i preciznim udarcem sa oko 10 metara po četvrti put na utakmici zatresao mrežu Eurelja Gomesa.

Totenhem na drugom mestu Premijer lige ima 68 bodova, četiri manje od Čelsija koji u subotu od 18.30 gostuje Bornmutu, dok je Votford 10. sa 37.

PREMIJER LIGA, 31. KOLO:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Subota

Totenhem - Votford 4:0 (3:0) 16.00 Mančester Siti - Hal 16.00 Midlzbro - Barnli 16.00 Stouk - Liverpul 16.00 VBA - Sautempton 16.00 Vest Hem - Svonsi 18.30 Bornmut - Čelsi

Nedelja

14.30 Sanderlend - Mančester Junajted 17.00 Everton - Lester

BONUS VIDEO: ESPRESO na treningu omladinaca Brodarca

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.