ĐIĐI BEKALI IZGUBIO 20.000 EVRA! Igrao da će FCSB odmeriti snage sa Partizanom za Ligu konferencija (FOTO)
Điđi Bekali, Foto: Profimedia

"Sve je ovo igra"

ĐIĐI BEKALI IZGUBIO 20.000 EVRA! Igrao da će FCSB odmeriti snage sa Partizanom za Ligu konferencija (FOTO)

Rečeno mi je da je kvota na prolaz 7,00, zato što su u pitanju kvalifikacije. Hteo sam da stavim 50.000 evra, ali mi je rečeno da je maksimum 20.000, rekao je kontroverzni vlasnik tima iz Bukurešta i rumunski biznismen

Objavljeno:

Điđi Bekali, rumunski biznismen i kontroverzni vlasnik FCSB često je bio kritikovan zbog svog ponašanja i izjava oko fudbala.

Mediji u ovoj zemlji pišu da je 65-godišnjak uložio 20.000 evra da će tim iz Bukurešta igrati plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija sa Partizanom.

Điđi Bekali
Điđi Bekalifoto: EPA/RADU VIOREANU

Tačnije, verovao je da će njegov tim biti bolji od Noršelenda u dvomeču trećeg kola, ali na njegovu žalost, to se nije dogodilo.

- Rečeno mi je da je kvota na prolaz 7,00, zato što su u pitanju kvalifikacije. Hteo sam da stavim 50.000 evra, ali mi je rečeno da je maksimum 20.000. Dobro je što nisam uložio i više na kraju. Stavio sam 20.000 i pao. Sve je ovo igra - rekao je Bekali, a prenosi tamošnji Pro Sport.

Fudbaleri FCSB-a
Fudbaleri FCSB-afoto: EPA/Stephanie Lecocq

Florin Jakob, jedan od tamošnjih poznavalaca rumunskog i srpskog fudbala tvrdi da bi FCSB sa Partizanom bio na 50-50 za prolazk u grupu LK.

- Partizan je i dalje u fazi rekonstrukcije i daleko je od Crvene zvezde koja je stalno ispred. Zvezda je na drugom nivou, sada igra direktno u grupnoj fazi Lige šampiona. FCSB nije imao mnogo šansi protiv Noršelenda, to smo svi videli. Da je prošao, bio bi barabar sa Partizanom. Bile bi šanse 50-50. Sada bih rekao da je Noršelend favorit da dobije Partizan u dvomeču - zaključio je Jakob.

Bonus video:

00:15

Atmosfera u Humskoj

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.