MURINJO O ODLASKU MATIĆA: "Nemanja je taj koji mora nešto da kaže ako želi!"
Žoze Murinjo i Nemanja Matić, Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

ISKRENO MIŠLJENJE

MURINJO O ODLASKU MATIĆA: "Nemanja je taj koji mora nešto da kaže ako želi!"

Portugalac je priznao da nije očekivao od iskusnog Srbina da napusti tim iz Rima

Objavljeno: 16:52h

Trener Rome Žoze Murinjo progovorio je prvi put o odlasku Nemanje Matića u Ren. Spekulacije da se nisu rastali baš u najboljim odnosima, kao što su godinama gajili, sada su podgrejane da nije bilo baš sve idealno.

Matić je, godinu dana pre kraja ugovora sa Rimljanima, odlučio da izboksuje transfer u Ren toliko da je čak bojktovao obaveze, a Roma na kraju bila prinuđena da ga pusti za obeštećenje od tri miliona evra.

Murinjo je, pred start Serije A i meč sa Salernitana, imao poruku koju su Italijani shvatili da ljutu poruku i prebacivanje odgovornosti na našeg asa. - Mislim da je Nemanja taj koji mora nešto da kaže ako želi. Nakon što sam čuo reči direktora Rena, mislim da ne treba ništa više da kažemo. Otkrio je da pregovaraju više od mesec dana, tu nema šta da kažem - rekao je Murinjo na konferenciji za medije.

Žoze Murinjo
foto: EPA/Claudio Peri

Portugalac je priznao da nije očekivao od iskusnog Srbina da će da ode sa Olimpika. - Matićev odlazak je nešto što nismo očekivali, ali Roma je imala momentalan i fantastičan odgovor. Nemanja je prošle godine odigrao oko 50 utakmica, odličan je igrač i bio je veoma važan za nas. Izgubili smo njegovim odlaskom. Umesto njega su stigli vezisti Leandro Paredes i Renato Sančes. - Problem je ako neko ode i ne bude zamenjen. Stigla su dva igrača koja još nisu fizički spremna, ali mi smo zadovoljni i ako ih vratimo biće nam od velike pomoći. Ne razgovaramo svaki dan o onima koji su otišli, još uvek postoji porodica - zaključio je Murinjo.

BONUS VIDEO:

00:21

Piksi otkrio trofej Svetskog kupa

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.