PET MILIONA EVRA ZA MITROVIĆA IZ ITALIJE! Zvezda i Bahar pred velikom odlukom (FOTO)
Stefan Mitrović, Foto: Starsport©

novi veliki transfer?

PET MILIONA EVRA ZA MITROVIĆA IZ ITALIJE! Zvezda i Bahar pred velikom odlukom (FOTO)

Stefan je prošlog leta došao na Marakanu i do sada je u svim takmičenjima odigrao 46 utakmica uz devet golova i tri asistencije

Objavljeno:

U zimskom prelaznom roku govorilo se o Barseloni i madridskom Atletiku, došla je ponuda od pet miliona evra od berlinske Herte.

Ovih dana ponovo se pričao o ozbiljnom interesovanju za Stefana Mitrovića, krilnog napadača Crvene zvezde.

Stefan Mitrović
Stefan Mitrovićfoto: Starsport©

Učesnik Lige šampiona ima usmenu ponudu blizu pet miliona evra za reprezentativca Srbije od italijanske Verone, saznaje Mozzart Sport.

Rukovodstvo crveno-belih nije još prelomilo, ali za sada su bliži odluci da stopiraju potencialni odlazak momka odraslog u Kanadi.

Stefan Mitrović na utakmici Crvene zvezde i Fiorentine
Stefan Mitrović na utakmici Crvene zvezde i Fiorentinefoto: Starsport©

Razlozi su što je jedna od ključnih karika Baraka Bahara i da bi posle vrlo dobrih izdanja ovog leta, cena mogla samo da raste.

Na Marakani smatraju da će 21-godišnjak vredeti najmanje sedam miliona evra, a kasa je popunjena odlaskom Iraklija Azarova u Šahtjor iz Donjecka.

Stefan Mitrović
Stefan Mitrovićfoto: Starsport©

Prelazni rok je "živa stvar", a teško je predvideti šta će se dogodi do kraja jer je član Serije A ponudio četiri miliona fiksno plus milion evra ostvarivih bonusa.

Stefan Mitrović je prošlog leta došao u Crvenu zvezdu i do sada je u svim takmičenjima odigrao 46 utakmica uz devet golova i tri asistencije.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.