DULJAJ NEĆE NIŠTA DA KRIJE: Partizan dovodi KAPITALNO POJAČANJE
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

VREME JE

DULJAJ NEĆE NIŠTA DA KRIJE: Partizan dovodi KAPITALNO POJAČANJE

Strateg crno-belih nikad otvoreniji

Objavljeno: 15:22h

Trener Partizana Igor Duljaj je u najavi revanš meča sa Sabahom u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija spomenuo nešto što je "zagolicalo maštu" navijača.

On je objasnio je kakav je igrački kadar crno-belih u ovom trenutku i da su u potrazi za ključnim igračem.

- Momci su pokazali da imaju kvalitet, ali taj kvalitet nije dovoljan ako nemate podršku. Zato stalno naglašavam to. Kada imate iza leđa armiju koja veruje u vas, sve je drugačije. Imajte razumevanja za igrače, nije alibi ali mnogi nisu prošli pripreme. Nije jednostavno. Ova ekipa ne zavisi samo od 11 igrača. Imamo Zlatana Šehovića koji odlično radi, obećao sam mu šansu a tu je i Siniša Saničanin... Svojim radom zaslužuju da budu u ekipi. Igrače ne smeš da lažeš, ako nešto obećaš, moraš da ispuniš. A vi imajte razumevanja za oscilacije. Potrebno je vreme koje nemamo. Imamo tri štopera, čekamo četvrtog. Čekamo i jedno krilo. Ono koji će da rešava utakmicu - rekao je Duljaj.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: FOTO: FK Partizan

Govorio je i o pritisku i ulogu koji nose mečevi u Evropi.

- Evropa donosi novac, ali i posle ove utakmice mora da se živi, da Partizan ima tim za borbu tokom cele sezone. Jedna utakmica može mnogo da donese i odnese. Važno je šta ostaje, koji igrači ostaju. Svesni smo šta možemo da dobijemo. Pritisak imamo, dodatni nam nije potreban. Sve to nestaje kada izađete na teren i dobijete podršku navijača. Taj vetar u leđa može mnogo da donese, čak i za one koji ne veruju, a ima koji ne veruju. Ipak, važno je da tim i stručni štab veruju u uspeh. Molim vas, podržite ekipu. Bez vas nemamo šta da tražimo - rekao je trener crno-belih.

Ove sezone Partizan je doveo je nekoliko novih igrača u svoje redove: Mateusa Saldanju, Aleksandra Jovanovića, Aranđela Stojkovića, Nikolu Antića, zatim Kalulua, Nikolića, Severinu i Šćekića.

Bonus video:

00:15

Atmosfera u Humskoj

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.