Od kad su Markec i Evandro došli, Hal kida, a sada je otkriven i PREVIŠE LUD RAZLOG za to! (VIDEO)
Foto: Reuters

NEVEROVATNO

Od kad su Markec i Evandro došli, Hal kida, a sada je otkriven i PREVIŠE LUD RAZLOG za to! (VIDEO)

Hajde što je Marko Silva doveo sedam igrača za čije postojanje mnogi u Engleskoj nisu imali pojma, nego je uradio nešto što možda nikome ne bi palo na pamet...
Objavljeno: 21:51h

Dok trener Marko Silva nije stigao u ekipu, Hal Siti je bio glavni favorit za ispadanje iz Premijer lige, i po kladionicama, i po javnom mnjenju.

Ali, onda, Portugalac je stigao, i u 11 utakmica uzeo velikih 17 bodova, ostvarivši svoju 40 utakmicu zaredom kod kuće koju njegov tim nije izgubio (taj niz proteže se na četiri angažmana).

ŽENE KUKAJU, DECA PLAČU, TOTALNI HAOS! Čileanski ultrasi demolirali policiju, blagajnu stadiona i stolice! (VIDEO)

Da je sezona počela kada je on došao, tačnije, da se samo od tada računaju bodovi, samo Čelsi, Totenhem i Everton bi bili ispred Tigrova.

Doveo je sedam igrača, za koje se po ostrvskim medijima pričalo da su pod njegovim protektoratom - Lazar Marković, Evandro, Umar Nijase, Andrea Ranokija, Kamil Grosicki, Omar Elabdelaui, Alfred N'Dijaje.

FUDBALER ZA PRIMER! Na terenu dominator - u životu master ekonomskih nauka! (FOTO)

Za Evandra i ovu trojicu poslednjih, pola engleske fudbalske javnosti nije ni čulo, ali to nije sprečilo Silvu da sa svojim pulenima pokida i izvuče Hal na 17. mesto, koje obezbeđuje opstanak.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.