ZATO JE KAPITEN! Novinar: Sale, kako je gledati Derbi sa klupe? Njegov odgovor će ostati ucrtan u srcima svih Grobara! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

KAKAV GOSPODIN

ZATO JE KAPITEN! Novinar: Sale, kako je gledati Derbi sa klupe? Njegov odgovor će ostati ucrtan u srcima svih Grobara! (VIDEO)

"Imamo dobru seriju, ali imamo i jednu opomenu od Kup utakmice s Voždovcem, gde smo pukom srećom "preživeli" i prošli u polufinale. S druge strane, igramo jako dobro, beležimo dobre rezultate, i želimo da završimo sezonu na najbolji mogući način", jedna je od stvari koju je popularni Sale izjavio na otvaranju velikog turnira u PES-u
Objavljeno: 19:20h

Saša Ilić i Nenad Milijaš su odigrali PES, u okviru otvaranja turnira u toj igrici koji je organizovao Heineken uz podršku Sony PS4, a obojica fudbalera su se posle duela obratila novinarima. Prvi je na red došao Saša Ilić, čiju izjavu vam prenosimo.

Kakvo je raspoloženje u timu Partizana.

- Imamo dobru seriju, ali imamo i jednu opomenu od Kup utakmice s Voždovcem, gde smo pukom srećom "preživeli" i prošli u polufinale. S druge strane, igramo jako dobro, beležimo dobre rezultate, i želimo da završimo sezonu na najbolji mogući način - istakao je sada već legendarni Ilić.

APSOLUTNI MEGAHIT! Delije i Grobari će odlepiti! Šta to zajedno rade Milijaš i Saša Ilić? (FOTO) (VIDEO)

Koliko gledate suprotni tabor?

- Koliko god mi nešto pričali da ne gledamo, naravno da gledamo. Od toga nam zavisi da li smo u mogućnosti da osvojimo titulu ili ne. Kao što i oni verovatno gledaju nas, u želji da negde kiksnemo kako bi im se olakšao put do kraja - istakao je fantastično iskreni Saša Ilić.

Šta to kapiten misli o tandemu Leonardo-Đurđević?

- Odličan tandem. Nešto sam čitao pre neki dan, o proseku golova koji postižu i u jesenjem i u prolećnom delu. Samo želim da tako nastave. Ponekad pričam sa njima, većinom se šalim i nemam neke specijalne savete jer sve što rade, rade kako treba.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.