BEKALIJA SVEŠTENIK I DECA SPREČILI DA PRODA KLUB: Nije znao na šta da potroši 100.000.000, pa se predomislio!
Điđi Bekali, Foto: Profimedia

ludilo mozga

BEKALIJA SVEŠTENIK I DECA SPREČILI DA PRODA KLUB: Nije znao na šta da potroši 100.000.000, pa se predomislio!

Kod Rumuna uvek zanimljivo

Objavljeno: 14:03h

Partizan je miljama daleko od plej-ofa Lige konferencija posle šokantnog poraza od Sabaha, a potencijalni rivali u narednoj rundi su FCSB i Noršelend koji su u prvom susretu odigrali 0:0.

Rumunski tim nije uspeo da iskoristi domaći teren i slavi u Bukureštu, a kontroverzni vlasnik FCSB-a Điđi Bekali tvrdi da je imao ponudu da proda klub, ali se ipak predomislio...

- Ponuda je stigla pre dve nedelje, tražio sam vreme da razmislim i juče sam rekao da ne želim da probam klub. Ponuda je bila od 50.000.000 evra. Međutim, moja deca su bila protiv. Rekli su mi: "Tata, šta ćeš onda da radiš, čime ćeš da se baviš? Ti jedino ideš u crkvu, ne ideš na krštenja, na svadbe, na odmor. Šta ćeš da radiš onda sa svim tim parama" - rekao je Bekali za Fanatik.

Điđi Bekali
Điđi Bekalifoto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nisu samo deca bila protiv...

- Taj biznismen mi je rekao: „Gospodine Bekali, samo recite sumu koju ni vaša deca neće moći da odbiju“. I šta onda da sam rekao 100.000.000, a on kaže „može“. Kad bih to onda odbio, obrukao bih se. Tad sam rekao da nema više pregovora. Pogotovo što je i moj sveštenik rekao da ne prodajem klub - ispričao je Bekali.

FCSB čeka sledećeg četvrtka revanš sa Nordšelendom u Danskoj, a videćemo da li će doći do okršaja sa Partizanom.

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.