Konte naučio Pepa kako se osvaja titula, Totenhem gubio do 88. minuta, a onda čudo! (VIDEO)
Foto: AP

Premijer liga, 31. kolo!

Konte naučio Pepa kako se osvaja titula, Totenhem gubio do 88. minuta, a onda čudo! (VIDEO)

Trka u Premijer ligi polako gubi smisao... Ukoliko neko nešto hitno ne preduzme, ode Čelsi...
Objavljeno:

Fudbaleri Čelsija nadigrali su Mančester Siti 2:1 u derbiju 31. kola Premijer lige i zadržali sedam bodova prednosti nad prvim pratiocem Totenhemom.

"Plavci" su "građane" slomili u prvom poluvremenu pogocima Edena Azara, a potom potpuno zatvorili prilaze svom golu, što bledi gosti nisu uspeli da reše.

Domaćin je poveo već u desetom minutu preko Belgijanca, ali Serhio Aguero poravnava u 26. Nije prošlo ni deset minuta, Fernandinjo je napravio penal, Kabaljero je odbranio, ali ne i odbitak.

Malo je nedostajalo da se Čelsi vrati na +10, ali je Totenhem uspeo da savlada Svonsi sa 3:1, iako je gubio do 88. minuta na Britaniji. Svonsi je poveo već u 11. minutu preko Ratlidža i hrabro odolevao žestokom pritisku gostiju iz londona. Međutim...

Dva minuta pre kraja Dele Ali konačno uspeva da savlada Fabijanskog, što je potpuno uništilo sampouzdanje domaćinu, "Pevci" koriste momentom i u nadoknadi vremena stižu do sva tri poga, pogocima Sona i Eriksona. Posle tri meča bez pobede, konačno je slavio Arsenal. "Tobdžije" su bile ubedljive u gradskom protiv Vest Hema sa 3:0. Tim Arsena Vengera je u poslednjih pola sata probio otpor "čekićara" pogocima Ezila, Volkota i Žirua, za poravnanje sa Mančester Junajtedom na petoj poziciji na tabeli. Novi kiks napravio je Liverpul iako je imao u rukama pobedu nad Bornmutom. Gosti su poveli na Enfildu preko Afobea, ali Kutinjo i Origi donose preokret na pola sata pre kraja.

Kada se očekivala rutinska završnica "redsa", usledio je hladan tuš, Džošua King tri minuta pre kraja koristi odbitak i poravnava na konačnih 2:2. To je tim Jirgena Klopa i definitivno izbacilo iz trke za šampiona, jer sada zaostaje 12 bodova za Čelsijem. Svoj prvenac u PL u dresu Hal Sitija postigao je Lazar Marković, koji je izjednačio protiv Midlzbroa posle čeka je usledio preokret "tigrova" za 4:2 i beg iz zone ispadanja. Marković je pogodio desetak minuta nakon što je Negredo doneo vođstvo Borou. Posle preokreta je slavio i Sautempton, sa 3:1 protiv Kristal Palasa, a ceo meč za domaćina odigrao je Dušan Tadić.

PREMIJER LIGA - 31. KOLO

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Utorak:

Barnli - Stouk 1:0 (0:0) Lester - Sanderlend 2:0 (0:0) Votford - VBA 2:0 (1:0) Mančester Junajted - Everton 1:1

Sreda:

Arsenal - Vest Hem 3:0 (0:0) Hal - Midlzbro 4:2 (3:2) Svonsi - Totenhem 1:3 (1:0) Sautempton - Kristal Palas 3:1 (1:1) Čelsi - Mančester Siti 2:1 (2:1) Liverpul - Bornmut 2:2 (1:1)

BONUS VIDEO: Druga utakmica finalne serije: Crvena zvezda izjednačila

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.