AURELIO, TI SI KRIV! Do sada su ga mrzeli, a posle ovoga će Iguainu biti zabranjen ulazak u Napulj! Juve u finalu Kupa! (VIDEO)
Foto: AP

Kopa Italija, polufinale!

AURELIO, TI SI KRIV! Do sada su ga mrzeli, a posle ovoga će Iguainu biti zabranjen ulazak u Napulj! Juve u finalu Kupa! (VIDEO)

Prozivali su ga, zviždali mu, ali je on samo prstom pokazao na Aurelija de Laurentisa kao da je rekao "Njega krivite, ne mene" i postigao dva gola!!!
Objavljeno:

Fudbaleri Napolija pobedili su Juventus 3:2 (0:1) u revanšu polufinala Kupa Italije, ali se u finale plasirala "stara dama", jer je u prvom meču u Torinu pobedila 3:1.

Na stadionu "Sao Paolo" podno Vezuva večeras je bilo vatreno.

Rat između navijača Napolija i njihovog nekadašnjeg ljubimca Gonzala Iguaina, sada vedete Juventusa, je nastavljen. Sa tribina je stizala salva uvreda na račun Argentinca, a on je odgovarao gestikulacijama u stilu: "Ne čujem vas" i pokazujući ka loži verovatno misleći na predsednika kluba Aurelija De Laurentisa. Pretpostavlja se da je time želeo navijačima da poruči da njega pitaju zašto je prodat...

Iguain je postigao oba gola za Juventus, u 32. i 59. minutu.

Napoli je do pobede došao pogocima Hamšika u 53, Mertensa u 61. i Insinjea u 67. minutu.

Bio je ovo drugi duel ovih rivala u samo nekoliko dana. Za vikend su odigrali prvenstveni meč i bilo je 1:1.

Juventus će trofej u Kupu braniti u finalu protiv Lacija, koji je sinoć poražen od Rome 2:3, ali je prvi duel polufinala dobio 2:0.

BONUS VIDEO: Druga utakmica finalne serije: Crvena zvezda izjednačila

(Espreso.co.rs/Kurir Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.