Magični Suarez makazicama izazvao, Real odgovorio! Madriđani i dalje na vrhu Španije! (VIDEO)
Foto: Reuters

Primera, 30. kolo!

Magični Suarez makazicama izazvao, Real odgovorio! Madriđani i dalje na vrhu Španije! (VIDEO)

Biće drame u španskom prvenstvu... Ni Real, ni Barsa ne planiraju da odustaju. Sve će se rešavati u El Klasiku
Objavljeno: 23:30h

Fudbaleri Barselone pobedili su kod kuće Sevilju sa 3:0 i tako došli na prvo mesto tabele španske Primere, gde su mogli da ostanu i posle ovog kola, ali nisu.

Nisu, pošto je i Real slavio.

Barselona je sva tri gola postigla u razmaku od samo osam minuta u prvom poluvremenu. Prvi gol delo je Luisa Suaresa posle asistencije Lionela Mesija u 25. minutu, da bi samo tri minuta kasnije isti igrači doneli 2:0, ali u izmenjenim ulogama, pošto je sada Urugvajac asistirao Argentincu.

Konačni rezultat postavljen je u 33. minutu, kada je Mesi naleteo na jedan odbitak u šesnaestercu i zakucao loptu u mrežu. Sevilja je sam kraj meča dočekala sa 10 igrača, pošto je Viktor Vitolo u nadoknadi susreta dobio drugi žuti karton.

Sevilji je ovo bio peti prvenstveni meč bez pobede, odnosno drugi poraz u poslednje tri utakmice. Ekipa je sada četvrta na tabeli, sa tri boda manje od Atletiko Madrida, koji je u utorak pobedio Sosijedad 1:0.

Osasuna je sa 1:0 slavila nad Alavesom (Katai igrao celu) u gostima, istim rezultatom, takođe u gostima Malaga je bila bolje od Hihona, dok su Deportivo i Granada odigrali bez golova.

U poslednjem meču dana, Real je slavio nad Leganjesom sa 4:2 i na taj način se ponovo popeo na tron. Tačnije, zadržao ga.

Primera, 30. kolo:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Utorak: Atletik Bilbao - Espanjol Betis - Viljareal 0:1 (0:0) Atletiko Madrid - Real Sosijedad 1:0 (1:0)

Sreda: Barselona - Sevilja 3:0 (0:0) Alaves - Osasuna 0:1 (0:0) Sporting Hihon - Malaga 0:1 (0:1) Deportivo La Korunja - Granada 0:0

Leganjes - Real Madrid 2:4

Četvrtak: 19.30: Eibar - Las Palmas 21.30: Valensija - Selta

BONUS VIDEO: Gordić o pogrdnim povicima sa tribina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.