ZAPUŠIO USTA PLJUVAČIMA: Trener Fulama ŽESTOKO brani Mitrovića!
Aleksandar Mitrović, Foto: EPA/Andy Rain

BRAVO

ZAPUŠIO USTA PLJUVAČIMA: Trener Fulama ŽESTOKO brani Mitrovića!

Portugalac biranim rečima govorio o Aleksandru Mitroviću

Objavljeno: 18:38h

Nedavno se činilo skoro sigurnim da će Aleksandar Mitrović karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji u redovima Al Hilala.

Sada se taj transfer čini sve nerealnijim, a srpski napadač će biti u sastavu Fulama za meč protiv Evertona na startu Premijer lige.

U međuvremenu je reprezentativac Srbije obavio razgovor sa trenerom i prekinuo bojkot treninga. Odigrao je i dve prijateljske utakmice, tako da Marko Silva računa na njega za gostovanje u Liverpulu (subota, 16.00).

Marko Silva i Aleksandar Mitrović
Marko Silva i Aleksandar Mitrovićfoto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

- U konkurenciji je za tim protiv Evertona, 100 odsto je na raspolaganju. Igrao je dve prijateljske utakmice prošle nedelje, a ove svakodnevno trenira sa saigračima. Spreman je da igra ukoliko odlučim da bude tako - rekao je Silva.

On je potom stao u odbranu bivšeg fudbalera Partizana.

- Imali smo situaciju i razgovarao sam sa njim. Nema razloga da krijem da ga je jedna ponuda naterala da se zamisli i donese određene odluke, ali nikada nije rekao bilo kome u klubu da neće više igrati za Fulam. Ljudi mogu da pričaju šta hoće, ali kada dobiješ takvu ponudu nije lako ostati koncentrisan. Ipak, otkad ponovo trenira sa saigračima opet je onaj Mitrović kog ja znam - zaključio je bivši trener Evertona i Votforda.

Bonus video:

00:27

Aleksandar Mitrović na večitom derbiju u Štark Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.