GROM IZ VEDRA NEBA: Juventus se odriče i Kostića? Srbin im "trn u oku"
Kostić i Vlahović, Foto: EPA/Matteo Bazzi

šok

GROM IZ VEDRA NEBA: Juventus se odriče i Kostića? Srbin im "trn u oku"

Kostić je minule sezone bio jedan od najboljih pojedinaca u redovima Juventusa

Objavljeno: 15:43h

Srpski fudbaler Dušan Vlahović je na izlaznim vratima Juventusa, a potencijalne opcije koje su trenutno u igri su Čelsi i Bajern iz Minhena.

Međutim, italijanski mediji javljaju da u torinskom velikanu niko nije zaštićen i da postoji šansa da i drugi srpski as, Filip Kostić ode iz kluba.

Ovo su potpuno neočekivane informacije ako uzmemo u obzir da je Kostić minule sezone bio jedan od najboljih pojedinaca u redovima Juventusa.

Kako piše Gazeta delo Sport, iako se Kostićev transfer nije pokrenuo, navodno mu je Juve već pronašao zamenu i krenuće po Karlosa Augusta iz Monce.

Filip Kostić
Filip Kostićfoto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Italijani su otkrili i da novi sportski direktor "stare dame" Kristijano Đuntoli ne ceni previše 30-godišnjeg srpskog reprezentativca, a smatra da je prošao zenit i da ima previsoku platu. Kostić trenutno zarađuje oko tri miliona evra neto, što je prema Đuntoliju previše. Kragujevčanin je prošlog leta stigao na Alijanc stadion iz Ajntraht Frankfurta, potpisao je ugovor na četiri godine i odmah se ustalio u sistemu Maksa Alegrija.

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.