PRITISKAJU SA SVIH STRANA: Da li će Zvezdan Terzić promeniti mišljenje?
Zvezdan Terzić, Foto: Espreso/Tamara Trajković

veliki izazov

PRITISKAJU SA SVIH STRANA: Da li će Zvezdan Terzić promeniti mišljenje?

Nemci "opsedaju" Marakanu

Objavljeno: 15:22h

Mladi štoper Crvene zvezde Stefan Leković je na meti velikana iz Bundeslige, a nije tajna ni da su crveno-beli zimus odbili 4 miliona evra od Real Madrida.

Borusija Dortmund je za korak ispred ostalih zainteresovanih, a videćemo da li su u Ljutice Bogdana spremni da se odreknu talentovanog defanzivca, pogotovo nakon odlaska Strahinje Erakovića.

Poslednji stav crveno-belih glasi da Leković nije na prodaju, a to je nedavno potvrdio i generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, koji je istakao da se od njega očekuje da zauzme mesto Strahinje Erakovića.

- Leković ostaje sigurno, nikada nismo imali konkretnu ponudu. On mora da zauzme Erakovo mesto. Staćemo iza njega, on nije tema da ide iz kluba - rekao je tada Terzić.

Stefan Leković
Stefan Lekovićfoto: Starsport©

Odlaskom Erakovića, otvorio se idealan prostor za napredak talentovanog štopera, koji je već itekako pokazao da je sazreo za seniorski fudbal.

Ipak, ako na Marakanu stigne ozbiljna višemilionska ponuda, potpuno realno bi bilo da Leković ipak bude prodat. Pogotovo ako se u obzir uzme i činjenica da je među crveno-bele došao Miloš Degenek, a već neko vreme se pominje i Slovenac, Vanja Drkušić, pa bi i njegovim eventualnim dolaskom defanzivna linija bila kompletirana.

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.