OLAJINKA RAZGALIO DELIJE: Pravi se strašan TANDEM, Liga šampiona ih čeka!
Piter Olanjinka, Foto: Starsport

euforija raste

OLAJINKA RAZGALIO DELIJE: Pravi se strašan TANDEM, Liga šampiona ih čeka!

Napadač ne može da dočeka utakmice u elitnom takmičenju

Objavljeno: 12:43h

Fudbaler Crvene zvezde Piter Olajinka već beleži sjajne partije u crveno-belom dresu, a ne krije da su ambicije u Ligi šampiona velike.

On kaže da nema želje kada su u pitanju protivnici u elitnom takmičenju, ali da su očekivanja crveno-belih da dobro počnu takmičenje u grupi i plasiraju se u sledeću fazu.

- Kada je u pitanju Liga šampiona nemam želju prilikom žreba. Najkvalitetnije klupsko takmičenje u Evropi je velika scena. Moramo da se spremimo za najteže izazove. Naša očekivanja su da dobro otvorimo grupu, da se pokažemo u pozitivnom svetlu i plasiramo u sledeću fazu - rekao je Olajinka za klupski sajt.

Napadač je naveo da je osećaj posle utakmica protiv Fiorentine i Vojvodine bio "neverovatan" i istakao da je uživao na terenu i da je sjajno igrati pred navijačima Zvezde.

Kraso i Olajinka
Kraso i Olajinkafoto: Starsport

- Marakana je čudesan stadion, veoma veliki. Volim ogromne stadione, osećam se sjajno kada su prisutni navijači. Neobično je kada nisu uz nas i želimo da ih bude što više na narednim utakmicama... Želimo da stadion bude uvek ispunjen do poslednjeg mesta - rekao je on.

Nigerijac je postigao četiri gola u fazi priprema, a kao najistureniji igrač u timu dobro sarađuje sa Žanom Filipom Krasoom na terenu.

- Dobro se osećam na poziciji centarfora. Volim da igram na bilo kojoj poziciji u napadu. Fokusiran sam na cilj i komunikaciju sa saigračima i trenerima. Upravo oni čine da se osećam sve bolje iz dana u dan. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama - rekao je Olajinka.

- Osećam se odlično uz Krasoa na terenu. Brzo smo postali prijatelji, a usput smo i cimeri. Puno razgovaramo i trudimo se da se što bolje razumemo na terenu. Takođe, pratimo instrukcije stručnog štaba. Mnogo je lako igrati u tandemu sa Krasoom - dodao je on.

Piter Olajinka, Piter Olanjinka
foto: FK Crvena zvezda

Nekadašnji napadač Slavije iz Praga je naveo i da je sjajno raditi sa trenerom Barakom Baharom.

- Mnogo je lepo pričati sa njim, jer vam daje samopouzdanje i motiviše vas do krajnjih granica. Profil je trener sa kakvim volim da radim. Iza nas je neverovatan period i odlične utakmice. Trudimo se da se adaptiramo, da narastemo i da budemo spremni za ovu sezonu i da budemo spremni za Ligu šampiona - zaključio je Olajinka.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.