BURNI 'EL KLASIKO' U AMERICI: Barselona slavila 3:0, Real promašio penal i 5 puta pogodio okvir gola! (VIDEO)
Fermin Lopes postiže gol za 2:0, Foto: EPA/Adam Davis

"prijateljski" derbi

BURNI 'EL KLASIKO' U AMERICI: Barselona slavila 3:0, Real promašio penal i 5 puta pogodio okvir gola! (VIDEO)

Rezultat bi zavarao onog ko nije gledao meč

Objavljeno:

El Klasiko kao pripremni meč za novu fudbalsku sezonu, van Španije... Nije isto kao "regularni" derbi Real Madrida i Barselone, ali je ovaj doneo mnoštvo uzbuđenja.

Na kraju je Barselona na AT&T stadionu u teksaškom Arlingtonu pred oko 80.000 ljudi pobedila Real ubedljivo, 3:0, ali rezultat bi zavarao onog ko nije gledao meč.

Povela je Barsa već u15. minutu preko Usmana Dembelea, a Vinisijus Žunior je samo pet minuta kasnije propustio šansu da to anulira iz penala. U 40. minutu viđeno je i jedno veće koškanje igrača zbog faula, ali se sve brzo primirilo i meč je nastavljen.

U 85. minutu je Fermin Lopes postigao gol koji je razrešio sve dileme, pa je onda u nadoknadi asistirao Feranu Toresu koji je postavio konačan rezultat. Zanimljivo je da je Real čak pet puta pogodio okvir gola, pa ima za čime da žali.

Dva španska giganta završavaju turneju po SAD ove nedelje, pri čemu će Barselona u utorak igrati protiv Milana u Las Vegasu, a Real Madrid i Juventus na Floridi u sredu. - Bila je to dobra utakmica koju smo odigrali, sa i bez lopte, pritiskali smo ih, imali smo šanse, dosta mobilnosti - rekao je Karlo Anćeloti pa dodao: - Loša stvar je rezultat. Na kraju smo bili previše napadački orijentisani, sa nedovoljno balansa. Rezultat boli, ali fokusiraću se na dobre stvari koje smo uradili. Generalno, ekipa je igrala dobro, imali smo dosta prilika. Čudno je to što je lopta čak pet puta pogodila okvir gola, mislim da mi se ovo nikada u karijeri nije dogodilo. Delovalo je kao da se pred Barsinim golom nalazi zid - kazao je trener Reala.

Ovo je treći put da Real Madrid i Barselona igraju egzibicioni El Klasiko u SAD, pri čemu su Katalonci pobedili u sva tri.

Bonus video:

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.