PRIČA JE ZAVRŠENA: Zvezda se oprostila od Strahinje Erakovića! (FOTO)
Strahinja Eraković, Foto: Starsport©

SADA JE SVE JASNO

PRIČA JE ZAVRŠENA: Zvezda se oprostila od Strahinje Erakovića! (FOTO)

Zenit je i zvanično potvrdio dolazak ovog fudbalera

Objavljeno: 13:30h

Strahinja Eraković je i zvanično napustio Crvenu zvezdu, od koga se oprostio klub, dok je nešto kasnije već i predstavljen u Zenitu kao novo pojačanje ruskog šampiona, objavljeno je putem javnih glasila tima iz Sankt Peterburga.

Crveno-beli su se od Erakovića oprostili biranim rečima.

- Zvezdaškoj publici najbrže i najdublje u srce uđu fudbaleri koji su ponikli u našem klubu i koji su prve fudbalske, ali i životne korake napravili u crveno-belom dresu. Takav je bio početak Strahinje Erakovića, koji će se nakon 13 godina oprostiti od Crvene zvezde, barem za sada, jer Zvezdina deca ostaju Zvezdina do kraja života. Popularni Čupa je 2010. godine došao u Crvenu zvezdu kao devetogodišnjak, prošao kompletnu Omladinsku školu našeg kluba, dočekao da obuče najdraži dres kao prvotimac i da ga nosi na 139 mečeva, osvoji tri vezane duple krune, dva puta prezimi u Evropi... Sve što je Eraković doživeo na Marakani, san je svakome ko voli fudbal i našu Zvezdu - stoji u saopštenju kluba.

Zenit je i zvanično potvrdio dolazak Erakovića sa kojime je dogovorena četvorogodišnja saradnja uz mogućnost produžetka na još jednu.

Zvezda je napravila odličan posao, pošto je za čak 7.000.000 evra i 10 odsto od naredne prodaje uspela da proda fudbalera u Rusiju, i to nakon što su ga na delu videli na "Pari kupu" u Sankt Peterburgu, gde su crveno-beli zabeležili sve tri pobede - protiv Zenita, Nefčija i Fenerbahčea.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.