TERZIĆ O LATEU LATU: Sad se pitamo da li nam je on uopšte i potreban...
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport

ZANIMLJIV ODGOVOR

TERZIĆ O LATEU LATU: Sad se pitamo da li nam je on uopšte i potreban...

Generalni direktor šampiona Srbije pričao je i o mogućem odlasku Stefana Lekovića

Objavljeno: 10:39h

Strahinja Eraković napustio je Crvenu zvezdu i prešao u Zenit.

Da li će ostati na "Rajku Mitiću" barem za grupnu fazu Lige šampiona, odgovorio je generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Naša velika želja je da Strahinja da ostane, kao i njegova da bude barem još šest meseci na pozajmici. Ali prvo neka prođe lekarske preglede i potpiše pa ćemo da vidimo. Mada mnogo zavisi i od naših prijatelja iz Zenita, pa ćemo da vidimo - rekao je Terzić o transferu mladog štopera.

Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

Ukoliko se Eraković i ne vrati, na njegovo mesto uskočiće takođe supertalentovani Leković, za kojeg se takođe “šuškalo” da je zapao za oko emisarima bogatih evropskih klubova.

- Stefan Leković ostaje sigurno, nikada nismo imali konkretnu ponudu. On mora da zauzme Erakovo mesto. Staćemo iza njega, on nije tema da ide iz kluba - izjavio je Zvezdan Terzić.

Marko Marin, tehnički direktor Crvene zvezde je na gostovanju na TV Prva govorio i o situaciji sa Late Latom. Bez obzira na to, Zvezdanu Terziću je postavljeno pitanje vezano za napadača Atalante.

- Bio je naša želja, ali pre 15-20 dana iskomplikovalo između njegovog agenta i Atalante i to je ćorsokak na koji mi ne možemo da utičemo. Sada se sve namestilo da se mi pitamo da li nam je on uopšte i potreban. Razgovaramo i sa Baharom oko formacija koje ćemo igrati, i već u špicu ima jaka konkurencija, tu su Olanjinka, Kraso, sada i mali Kabić, pa Mijatović.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.