"ZASLUŽIO SAM DA BUDEM KAPITEN!" Potencijalni problem i "rat" u Partizanu? Jedan od najboljih hoće traku (FOTO)
Fudbaleri Partizana, Foto: FK Partizan/Sandić foto

ŽELI DA BUDE NOVI VOĐA

"ZASLUŽIO SAM DA BUDEM KAPITEN!" Potencijalni problem i "rat" u Partizanu? Jedan od najboljih hoće traku (FOTO)

Dugo sam u klubu, ali ja ne mogu da uradim više. Znaju moje mišljenje, a na treneru i klubu je da odluče, rekao je ljubimac Grobara

Objavljeno:

Partizan je odigrao dve prijateljske utakmice na mariborskom Pohorju, a na oba meča kapitensku traku nosio je Svetozar Marković.

Crno-beli nisu zvanično potvrdili da je štoper naslednik Slobodana Uroševića, ali se traci i dalje nada Bibars Natho.

Bibars Natho
Bibars Nathofoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Izraelac je istakao javnu kandidaturu za novog vođu, a isto to je želeo pre tri godine, ali tada je u Humskoj bio Vladimir Stojković i nije bilo realno.

- Klub i trener znaju šta mislim, rekao sam im. Ovde sam četiri godine i mislim da sam zaslužio da budem kapiten. Dugo sam u klubu, ali ja ne mogu da uradim više. Znaju moje mišljenje, a na treneru i klubu je da odluče - pojasnio je Natho tokom razgovora za Večernje novosti.

Bibars Natho
Bibars Nathofoto: Starsport©

Trenutni pripremni period pokazao je da bez centralnog veziste "parni valjak" ne može da funkcioniše, iako ima pune 34 godine.

- Ljudi često vole da pričaju o godinama, ali kad pogledate brojke, one ne greše. Imao sam dobru statistiku prethodne sezone. Ako se budem osećao kao što se osećam sada onda mislim da ću imati još jednu dobru sezonu - rekao je Natho.

Bibars Natho
Bibars Nathofoto: @Starsport/Srđan Stevanović

Partizan je poslednju titulu osvojio još 2017. godine, a dve godine kasnije došli su do poslednjeg trofeja.

- Uvek sam bio iskren. Možete to voleti ili ne. Ne želim da lažem sebe ili naše navijače. Svi znaju u kakvoj smo situaciji. Mislim da je manje od jedan odsto šanse da se osvoji titula. Naravno, posle izuzetno loše sezone, Partizan ne sme da dozvoli još jednu takvu. Ovde sam četiri godine i mislim da smo imali jedan derbi gde je Zvezda bila zaista bolja. To je ovde, prosto, tako. Tabela, kad pogledate bodove, pokazuje drugačije, da smo mnogo daleko u odnosu na nju - zaključio je Natho.

Bonus video:

01:40

Beograd, tenzije na sednici predsedništva FK Partizan

(Espreso/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.