TRANSFERI (7. jul): Vezista stigao u Čukarički iz Zvezde!
Foto: AP Photo Kin Cheung AP, EPA ADAM VAUGHAN EPA, EPA Daniel Hambury EPA, AP PhotoJon Super, AP Photo Dave Thompson AP

letnji prelazni rok

TRANSFERI (7. jul): Vezista stigao u Čukarički iz Zvezde!

Objavljeno: 07:33h
Završeno
21:07h

Fabricio Romano javlja da su Mančester junajted i Inter vrlo blizu dogovora oko transfera Andrea Onane.

18:49h

Izgleda da je Milan završio sve oko dolaska Kristijana Pulišića i da će Čelsi zajedno sa bonusima dobiti oko 20.000.000 evra.

18:46h

Pari Sen Žermen je pojačao Urugvajac Manuel Ugarte koji je stigao iz lisabonskog Sportinga. Pre Ugartea, ugovore sa Parižanima potpisali su Marko Asensio i Milan Škriniar.

16:08h

Nemački Kiker piše da od povratka Aleksandra Dragovića u Austriju nema ništa ovog leta. U razgovoru za Skaj, Austrijin direktor Manuel Ortlehner je rekao:

- Neozbiljno je da pominjemo Dragovićevo ime. Ništa se nije desilo. On ima ljubičastu prošlost i ako se nekad ukaže prilika da ga vratimo, sigurno se nećemo opirati.

Aleksandar Dragović
foto: Starsport©
11:26h

Nikola Stanković je zvanično postao novi igrač Čukaričkog.

Sada već bivši vezista Crvene zvezde, Nikola Stanković, koji je protekle sezone igrao na pozajmici u Napretku je sa klubom sa Banovog Brda potpisao trogodišnji ugovor.

Nikola Stanković, Omladinci Crvene zvezde, FK AZ Alkmar
foto: FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda će zadržati 50 odsto od narednog Stankovićevog transfera, a imaće i pravo preče kupovine po ceni ponude koja stigne Čuki.

09:52h

Ipak, novac nikad nije bio problem u Mančester Junajtedu. "Crveni đavoli" su spremili i jedno lepo iznenađenje navijačima.

Za 55 miliona evra bi trebalo da na "Old Traford" stigne golman Intera, Andre Onana, koji je bio veliki oslonac trenera Junajteda Erika ten Haga iz uspešnih dana u Ajaksu.

08:04h

Dok navijači Mančester Junajteda jedva čekaju da vide leđa Hariju Megvajeru, njemu je povećana plata!

Razlog nije zadovoljstva trenera i uprave njegovim partijama, već klauzula po kojoj se plata štopera Engleske automatski povećava ako klub uđe u Ligu šampiona.

Hari Megvajer
foto: EPA/Peter Powell

Zato više nije 10,6 već 12 miliona evra. Ovo pravi problem čelnicima Junajteda koji bi da prodaju Megvajera, ali sada će to biti još teže jer Aston Vila i Njukasl koji su pokazali interesovanje, nisu bili spremni da plaćaju ni prvobitnu platu defanzivca čiji su kiksevi hit na internetu.

Zato se u Mančesteru nadaju reakciji prebogatih Saudijaca, ali Megvajer želi da ostane na 'Old Trafordu'.

08:02h

U blogu Espresa pratite najznačajnije fudbalske transfere i glasine za 7. jul.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.