PREDSEDNIK BRAZILA OPLEO PO ANĆELOTIJU! "Zašto onda ne reši problem Italije?" (FOTO)
Karlo Anćeloti na konferenciji za medije, Foto: EPA/Tolga Akmen

UŽARENA KLUPA!

PREDSEDNIK BRAZILA OPLEO PO ANĆELOTIJU! "Zašto onda ne reši problem Italije?" (FOTO)

Dečaci odlaze iz Brazila sa 16-17 godina, a vraćaju se u zemlju sa 36-37. Drugim rečima, prodajemo top talente, a zapošljavamo ih ponovo kad su penzioneri, rekao je Lula da Silva između ostalog

Objavljeno:

Karlo Anćeloti bi od juna 2024. godine trebalo da postane selektor Brazila, ali ta informacija još nije potvrđeno od strane Fudbalskog saveza ove zemlje.

Karlo Anćeloti
Karlo Anćelotifoto: EPA/Tolga Akmen

Legendarni italijan koji vodi Real Madrid već je dobio prvog protivnika zbog klupe "karioka", a u pitanju je predsednik države Lula da Silva.

- On nikada nije bio selektor Italije. Zašto onda ne reši problem Italije, koja čak nije uspela ni da se plasira na poslednje Svetsko prvenstvo - javno je pitao Lula u intervjuu za SBT.

Ulogu vršioca dužnosti obavljaće Fernando Diniz koji će uporedno voditi Fluminense.

- Sviđa mi se Dinizova kreativnost, njegova ličnost. Mislim da mu je ovo dobra šansa i siguran sam da će je iskoristiti - istakao je Lula.

Predsednik smatra da ni Diniz neće tako lako rešiti problem brazilskog fudbala.

- Diniz nije problem. Već je problem što mi danas nemamo kvalitetne igrače kakve smo imali ranije. Nismo u dobroj poziciji. Dečaci odlaze iz Brazila sa 16-17 godina, a vraćaju se u zemlju sa 36-37. Drugim rečima, prodajemo top talente, a zapošljavamo ih ponovo kad su penzioneri - smatra Lula.

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.