GROBARI U TRANSU: Partizan dovodi dva BOMBASTIČNA pojačanja?
Navijači Partizana, Foto: Starsport

OTKRIO

GROBARI U TRANSU: Partizan dovodi dva BOMBASTIČNA pojačanja?

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj otkrio je da će Parni valjak do kraja prelaznog roka dovesti još nekolicinu fudbalera

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze u Sloveniji gde se pripremaju za novu sezonu.

Crno-beli su ovog leta ostali bez dosta važnih igrača, a u klub su stigla petorica novih fudbalera: Nikola Antić, Aleksandar Jovanović, Aleksandar Šćekić, Nemanja Nikolić i Frenk Kanute.

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj otkrio je da će Parni valjak do kraja prelaznog roka dovesti još nekolicinu fudbalera.

Ivica Kralj
Ivica Kraljfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Naš večiti rival ima neograničen budžet, to je svima jasno. Mi možemo da se okrenemo mladim igračima, našim snagama. Imamo šampione u kadestskoj i omladinskoj selekciji. Molimo navijače za strpljenje, to je put kojim Partizan mora da ide da bi mogao nesmetano da funkcioniše. Doveli smo petoricu novih igrača, jurimo napadača i igrača na poziciji plejmejkera. Sve će to biti u skladu sa našim mogućnostima. Sva pitanja oko finansija su za generalnog direktora - rekao je Kralj u intervjuu za "Maxbetsport".

On je potvrdio da su crno-beli u kontaktu sa Matijom Nastasićem.

Matija Nastasić
Matija Nastasićfoto: Dado Đilas

- Stupili smo u kontakt sa njim. On je imao ugovor u Španiji koji je prekinut, ali i dalje ima ponude iz Španije. Matija ima želju da igra za Partizan, otišao je kao dete iz kluba. Takvi igrači su nam potrebni. Oni koji znaju šta je Partizan i kako se pobeđuje.

Postoji šansa da i Stevan Jovetić ponovo završi u dresu voljenog kluba.

Stevan Jovetić
Stevan Jovetićfoto: Starsport©

- Razgovaramo… On ima inostrane planove, međutim nije nemoguća priča da ga ubedimo da se vrati.

Podsetimo, crno-beli su u Pohorju odigrali već jedan pripremni meč u kojem su rezultatom 5:0 deklasirali ekipu Pesnice, koja nastupa u trećem rangu slovenačkog fudbala​​​​​​​.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.