PONOVO PRAVI PROBLEME: Fudbaler Partizana nije došao na pripreme!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

MUKE

PONOVO PRAVI PROBLEME: Fudbaler Partizana nije došao na pripreme!

U martu je kao razlog kašnjenja naveo smrtni slučaj u porodici

Objavljeno: 19:15h

Partizan se nalazi na pripremama u Sloveniji, ali trener crno-belih Igor Duljaj neće moći da računa na jednog od najboljih igrača u protekloj sezoni, Fusenija Dijabatea.

Razlog je prost: reprezentativac Malija i nekadašnji član Lestera nije se pojavio na pripremama crno-belih.

Za sada nije poznato kada će i da li će se uopšte Fuseni Dijabate pojaviti na pripremama crno-belih. Ostavio je krilni fudbaler vrlo dobar utisak u Humskoj, posebno kada je reč o mečevima Lige Konferencija. Srušio je Keln, dao gol Nici, ali je u Superligi igrao prilično promenljivo. I sezonu završio sa tek jednim postignutim golom uz šest asistencija.

Pokazao je povremeno Dijabate da je jedan od najboljih stranaca koji je igrao u Srbiji. Ali je i pored toga pravio velike probleme stručnom štabu i sportskom sektoru crno-belih.

1 / 3 Foto: Starsport©

Posle reprezentativne pauze u martu Fuseni Dijabate se nije na vreme vratio u Beograd. Zanmiljivo je da se nije pojavio ni u trening kampu selekcije Malija, iako je prvobitno plasirana vest da je pozvan u nacionalni tim. Pre toga je za vreme trenerskog mandata Gordana Petrića zakasnio na početak zimskih priprema.

U martu je Dijabate kao razlog kašnjenja naveo smrtni slučaj u porodici. Rekao je da mu je preminula baba, što su u Humskoj prihvatili. Ipak, trener Igor Duljaj ga je hladnio na nekim mečevima Superlige, ali mu je ukazao poverenje u plej-ofu kada se lomila sezona crno-belih.

Fuseni Dijabate ima ugovor sa sa Partizanom do 30. juna 2025. godine, pa zainteresovani klubovi prvo moraju da pronađu dogovor sa upravom Parnog valjka.

BONUS VIDEO:

00:09

Sablasno prazne tribine na 170. večitom derbiju

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.