"U REDU JE, VEĆ SAM SPAVAO SA 10.000 ŽENA" Poznati fudbaler izneo odbranu od optužbi za SILOVANJE!
Benžamen Mendi (desno), Foto: Printscreen/Instagram

šokantno

"U REDU JE, VEĆ SAM SPAVAO SA 10.000 ŽENA" Poznati fudbaler izneo odbranu od optužbi za SILOVANJE!

Mendi je u prethodnom periodu oputžen za čak osam silovanja i dva pokušaja silovanja

Objavljeno:

Fudbaler Mančester Sitija (koji ga se već odrekao), Benžamen Mendi, koji je optužen za silovanje i zbog toga je već oko sedam nedelja u pritvoru, ostaće u istom jer mu je sudija suda u Česteru posle 50-minutnog saslušanja odbio i treći zahtev za puštanje na slobodu uz kauciju, preneo je Skaj.

Tokom poslednjeg suđenja, kada se suočio sa prijavom dve devojke koje je silovao, Mendijev advokat je pokušao da objasni kako je došlo do svega i kako njegov klijent zapravo nije kriv.

Naime, Mendi je u prethodnom periodu oputžen za čak osam silovanja i dva pokušaja silovanja. Njega su optužile i još dve devojke kako su imale odnose bez njihovog pristanka, a Mendijev advokat je pokušao da ga odbrani.

Benžamen Mendi
foto: Profimedia

Advokat Benžamen Aina je otkrio da je Mendi imao česte žurke u svom domu u Mančesteru, gde su prisustovali gosta oba pola. Tokom tih žurki, fudbaler (27) je navodno jednu osobu pokušao da siluje, dok je sa drugom i uradio ono što je namerio.

Aina je takođe istakao i da je obe gošće znao od ranije, te da su se pronašli u noćnim klubovima i kako je svako viđanje bilo isplanirano. Jedna od njih, ona je došla i kod Mendija, kada joj je tražio da je "pogleda", i kada se skinula, on je nasrnuo na nju, dok se opravdao jednom pomalo čudnom izjavom.

- Gospodin Mendi je želeo da bude s njom, ali je stao kada je ona bila previše sramežljiva. Tada joj je moj klijent rekao da je u redu i da je on spavao sa već 10.000 žena - rekao je Aina, dok je sam fudbaler odbacio sve optužbe negirajući njihovu istinitost.

Sigurno je samo jedno - suđenje se nastavlja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.