DOKLE? U Beogradu dečaci igrali fudbal, a roditelji se PESNIČILI na tribinama!
I ove scene su stigle do nas: Tuča sa utakmice osnovaca u SAD u februaru, Foto: Printscreen/Twitter/@dpat

sramotA

DOKLE? U Beogradu dečaci igrali fudbal, a roditelji se PESNIČILI na tribinama!

Tuča je potrajala nekoliko minuta, naočigled dece i službenih lica

Objavljeno:

Ono što ni u letnjim danima ne nedostaje kao vest iz srpskog fudbala su skandali. Najnoviji je dokaz da deca i mladi nisu zasuti scenama nasilja samo u rijalitijima i na društvenim mrežama, već se isto sve češće "preliva" u realnost i odvija pred njihovim očima.

Na utakmici petlića Žarkova i Grafičara u SC “Gladijator” u Kneževcu došlo je do prekida u 56. minutu zbog tuče... roditelja!

Kako je preneo Sportklub, dok su dečaci rođeni 2010. godine trčali za loptom na veštačkoj travi, njihovi roditelji započeli su pesničenje na tribinama. Ne mareći za decu, uz najgore psovke, oni koji bi trebalo da budu primer dečacima na terenu, tukli su se...

- Videlo se od početka utakmice da na tribinama tinja netrpeljivost među roditeljima. Sve je eksplodiralo u trenutku kada glavni arbitar nije pokazao direktan crveni karton defanzivcu Grafičara posle saplitanja napadača Žarkova, do kje bio poslednji igrač odbrane. Dodeljen žuti karton gostujućem fudbaleru bio je signal da dođe do komešanja u publici - kaže Budimir Davidović, komesar za takmičenja mlađih kategorija FS Beograda.

Tuča je potrajala nekoliko minuta, naočigled dece i službenih lica.

- Tih nekoliko minuta trajalo je kao večnost, naočigled dece na terenu. Čak je nastradao i snimatelj, čovek se našao između dve zaraćene strane, uragan nasilja skoro da je samleo nedužnog čoveka. U dogovoru sa glavnim sudijom i obojicom trenera dogovoreno je da se susret prekine, zbog bezbednosti aktera na tribinama i terenu - naglasio je Davidović.

Celokupan slučaj trebalo bi da dobije epilog i pred sudijskim organima. Takmičarski i disciplinski deo ostaje pred organima Fudbalskog saveza Beograda.

Bonus video:

00:41

Frka na tribini tokom meča Zvezde i Partizana

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.