FJORENTINA IZGUBILA STRPLJENJE, PRODAJE JOVIĆA: Napadač Srbije menja Argentinca, Real će ipak još zaraditi na njemu
Luka Jović, Foto: EPA/Claudio Giovannini

ni u firenci nije kliknulo

FJORENTINA IZGUBILA STRPLJENJE, PRODAJE JOVIĆA: Napadač Srbije menja Argentinca, Real će ipak još zaraditi na njemu

Prošle godine su ga otkupili od Reala jer su verovali da će u drugoj sezoni bljesnuti, ali to nije bio slučaj

Objavljeno:

Luka Jović je izgleda jedan od onih igrača koji su stizali u Real Madrid sa očekivanjima da postanu velike fudbalske zvezde, ali ne samo da ne uspeju u tome, već nikad ne uspeju da povrate formu koja ih je i preporučila "kraljevskom klubu".

Napadač reprezentacije Srbije nije uspeo da se nametne ni u Fjorentini nakon neuspele pozajmice Ajntrahtu iz Frankfurta, i klub iz Firence je spreman da ga se reši u ovom prelaznom roku. Prošle godine su ga otkupili od Reala jer su verovali da će u drugoj sezoni bljesnuti, ali to nije bio slučaj.

Kako piše španski "As", čelnici Galatasaraja smatraju da bi Jović mogao da im bude pun pogodak kao i Mauro Ikardi koji ih je predvodio do titule sa 22 pogotka u 24 prvenstvena meča.

Argentinac se vratio sa pozajmice u Pari Sen Žermen i ponuđen je Milanu, a Galata vidi bivšeg špica Crvene zvezde kao njegovu zamenu. "As" prenosi da će "Viola" prodati Srbina prvaku Turske za osam miliona evra.

A Real bi zaradio 50% od transfera Luke Jovića, tačnije četiri miliona evra. To bi im bila jedina zarada ovog leta, s obzirom da su bez obeštećenja Madrid napustila četiri ofanzivca: Karim Benzema, Marko Asensio, Eden Azar i Marjano Dijas.

Bonus video:

00:14

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.