"KAD SE OŽENIŠ PEVAČICOM, SELO TE SAHRANI": Hit izjave Radeta Bogdanovića, koja vam je NAJOMILJENIJA?
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

neponovljiv

"KAD SE OŽENIŠ PEVAČICOM, SELO TE SAHRANI": Hit izjave Radeta Bogdanovića, koja vam je NAJOMILJENIJA?

Bivši fudbaler Atletiko Madrida često govori javno ono što misli običan narod, pa čak iako nekad i pretera, omiljen je od strane mnogih

Objavljeno: 15:54h

Rade Bogdanović svojim komentarima, pre svega na RTS, postao je veoma popularan u Srbiji.

Bivši fudbaler Atletiko Madrida često govori javno ono što misli običan narod, pa čak iako nekad i pretera, omiljen je od strane mnogih.

Svoju poslednju "dominaciju" imao je tokom duela između Bugarske i Srbije u Razgradu, a mi smo rešili da vad podsetimo na još neke od njegovih kultnih izjava.

DEMBELE I IGRICE

Rade je postao poznat širem auditorijumu nakon što je na RTS-u prokomentarisao transfer Usmana Dembelea iz Borusije Dortmund u Barselonu.

Usman Dembele
Usman Dembelefoto: EPA/Rodrigo Jimenez

- Čovek je plaćen 150 miliona evra sa bonusima. Toliko novca treba Kliničkom centru Srbija da se potpuno renovira kako bi mogao kvalitetno da leči sedam miliona stanovnika Srbije. Čak 35 odsto vrednosti Komercijalne banke je iznosio njegov transfer. Barselona mu je prvo angažovala nutricioniste koji su mu objasnili da ne sme da jede brzu hranu. Onda su mu angažovali psihijatra da mu objasni da je profesionalni fudbaler i da ne sme preko noći da gleda porniće i igrati video igre na profesionalnom nivou. Zamislite nekoga ko ima toliku platu i toliko je plaćen da sebi dozvoljava takve stvari u životu.

NIJE ŠTEDEO NI KOLAROVA

Bogdanović je uvek najviše inspiracije imao kada je govorio o srpskim klubovima, reprezentacijama i fudbalerima, a takav je slučaj bio i sa legendarnim Aleksandrom Kolarovim.

Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarovfoto: Starsport©

- Moraš da probiješ, driblaš, asistiraš... On ima ubitačnu levu nogu, ali može da probije samo kvadraturu svojih građevinskih investicija u Beogradu, što u širinu, što u osnovi, što u spratnosti. Na beku može da se sakrije, folira, glumi... Folirao je pet godina. Na centralnom beku ne može. Nisu dali onom čestitom i poštenom Banetu, koji je odigrao tolike utakmice, oteraše ga i dali traku Kolarovu.

O VEČITOM DERBIJU

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana poslednjih godina su nas često uspavljivali svojim igrača u večitim derbijima, a tako je bilo i u onom 164. po redu.

Miodrag Božović
Miodrag Božovićfoto: Saša Pavlić Koky

- Ovaj derbi ćemo pamtiti po tome što se na taj dan oženio Grof Božović - rekao je Bogdanović.

PARTIZAN MU JE ČESTO BIO TEMA

Bogdanović je jednom prilikom hvalio Dušana Vlahovića, te je iskoristio priliku da potkači njegov matični Parni valjak.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahovićfoto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

- Ja mislim da moderna Srbija nije imala boljeg i talentovanijeg igrača i ako mu Bog da zdravlja, a daće, ovo je igrač koji će da teroriše fudbalsku Evropu. Milion posto sam siguran ako nastavi da se razvija ovako. U pravo vreme je otišao od ovih nesrećnika iz Partizana, pa se lepo razvio u Fiorentini, pa izabrao veći klub u istoj državi.

NIJE ZAOBIŠAO NI CRVENO-BELE

Posle glatkog poraza Zvezde od Hofenhjma u Ligi Evrope, Rade je imao zanimljiv komentar.

- Kad mogu na splavu da budu četiri-pet sati, onda mogu još 45 minuta da odigraju.

GOBELJIĆ I PEVAČICA

Nakon nesrećne eliminacije Zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope i remija sa Milanom na San Siru, Rade je isprozivao tragičara Marka Gobeljića.

Marko Gobeljić
Marko Gobeljićfoto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Sad ću da se vratim na jednog fudbalera, igra za naš veliki klub. Čak su pokušali od njega da naprave i reprezentativca. Iz unutrašnjosti došao i počeo da se zabavlja sa pevačicom. Pa sine, šta će ti pevačica. Samo si trebao da pročitaš negde ove umotvorine gde kažu: Kad se oženiš pevačicom selo te sahrani.

ELIMINACIJA OD ŠKOTSKE GA JE BAŠ POGODILA

Srbija je u baražu za plasman na EP 2020. godine imala zicer, ali nije uspela da savlada na domaćem terenu Škotsku, pa je posle penala ostala bez plasmana na smotru najboljih timova Starog kontinenta i tako uvećala post na 20 godina.

Fudbaleri Škotske
Fudbaleri Škotskefoto: EPA/KATIA CHRISTODOULOU

- U Kovilovo su naši (reprezentativci Srbije) dolazili sa starletama u pet, pola šest, posle noćnog izlaska, pa im je selektor davao slobodan dan, nije ih izbacivao, da se ne priča o tome. Jedan igrač, na kome se zasnivala igra reprezentacije, ako mene pitate nezasluženo, je u Kovilovo u pola 6 došao sa dve devojke. Malo mu je jedna, neko mu je verovatno rekao da su te trojke aktuelne. Šta da radi selektor na doručku? Da im slobodan dan da se ne priča.

Bilo ih je još mnogo koje nismo ubacili u ovaj tekst, a vi nam u komentaru možete napisati koja je vaša najomiljenija izjava Radeta Bogdanovića.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.