DELIJE ODUŠEVLJENE: Nenad Milijaš ima NOVI POSAO
Nenad Milijaš, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

DELIJE ODUŠEVLJENE: Nenad Milijaš ima NOVI POSAO

Proslavljeni as ipak ostaje u voljenom klubu

Objavljeno: 16:32h

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš imenovan je za novog šefa stručnog štaba omladinske selekcije crveno-belih.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo da preuzmem omladinsku selekciju i budem trener mladim igračima u Crvenoj zvezdi. Marakana je moja kuća i ovde se osećam srećno. Posle završetka igračke karijere sam imao privilegiju da ostanem u klubu i budem uz ljude koji su postigli neverovatne uspehe u prvenstvu i Evropi kao treneri Zvezde. Posle nekoliko godina vreme je za korak napred, odnosno samostalan trenerski angažman - rekao je Milijaš, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

On je istakao da na veliko lično zadovoljstvo ostaje u klubu koji voli.

Nenad Milijaš
Nenad Milijašfoto: Starsport©

- Predvoditi juniorsku selekciju kluba jeste veliki izazov, jer se pored rezultata zahteva pre svega razvoj mladih fudbalera, a očekuje nas i učešče u Ligi šampiona što će biti veliki poduhvat. Zahvalio bih se upravi kluba na ukazanom poverenju, kao i čelnicima Omladinske škole koji su me lepo dočekali i pružili podršku za dalji rad. Još jednom napominjem da mi je ogromna čast što ću prvi samostalan trenerski posao obavljati u klubu kojem sam dao sve, a koji je mene učinio fudbalskim profesionalcem i čovekom - dodao je Milijaš.

Milijaš (40) je u tri navrata nastupao za Crvenu zvezdu. Odigrao je 205 takmičarskih mečeva u crveno-belom dresu, postigao 55 golova uz 42 asistencije.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 25 mečeva i postigao je četiri gola, a po završetku igračke karijere pridružio se stručnom štabu Crvene zvezde na čelu sa Vladanom Milojevićem. Kasnije se afirmisao kao pomoćnik u stručnom štabu Dejana Stankovića, pa potom i Miloša Milojevića.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.