NAPUŠTA REDOVE ŠAMPIONA SRBIJE: Zvezda traži rešenje da pomogne igraču oko pronalaska novog kluba!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport

ODLAZAK

NAPUŠTA REDOVE ŠAMPIONA SRBIJE: Zvezda traži rešenje da pomogne igraču oko pronalaska novog kluba!

Momak rodom iz Kraljeva ostaje u timu na startu priprema dok ne pronađe novu sredinu

Objavljeno:

"Zahuktava" se fudbalska pijaca u Srbiji, a aktuelni šampion Crvena zvezda punom parom radi na uklapanju tima za Ligu šampiona.

Neka pojačanja su već "završena", neka se očekuju u narednim danima, a kako bi se rasteretio igrački kadar, moralo je doći i do određenih odlazaka.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, među njima će biti i Marko Gobeljić, koji će sasvim izvesno napustiti Marakanu. Iskusni defanzivac će tako posle šest godina provedenih u crveno-belom dresu promeniti sredinu.

Gobeljiću se već traži klub u kojem bi mogao konstantno da igra, i u dogovoru sa čelnim ljudima kluba, biće donesena najbolja moguća odluka za momka rodom iz Kraljeva, bez ikakvih prepreka oko obeštećenja.

Ipak, on će se sasvim izvesno pojaviti na startu priprema, i prozivci koja je zakazana za 19. jun, i sa crveno-belima će trenirati dok ne pronađe najbolju sredinu i novi klub. Crveno-beli su se znatno "podmladili" na poziciji desnog beka, koju su popunili Aleks Vigo i Lazar Nikolić, a uz mogući dolazak Miloša Degeneka, jasno je da su crveno-beli popunili mesto desnog beka.

Podsetimo, Gobeljić je u Zvezdu stigao u julu 2017. godine, i od tada je sa crveno-belima osvojio šest titula šampiona Srbije, tri nacionalna Kupa, a igrao je i dva puta u Ligi šampiona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.