STIGLE JAKE REČI PODRŠKE MILANU BORJANU: "Niko ti ne može oduzeti samopouzdanje!"
Milan Borjan, Foto: Starsport

VELIKO POŠTOVANJE

STIGLE JAKE REČI PODRŠKE MILANU BORJANU: "Niko ti ne može oduzeti samopouzdanje!"

Kanadu očekuje završni turnir Konkakaf Lige nacija

Objavljeno: 13:24h

Bivši golman Crvene zvezde Milan Borjan trenutno je sa selekciom čije boje brani, gde su ga dočekale lepe reči Džona Herdmana.

Milan Borjan bio je neprijatno iznenađen odlukom novog trenera Zvezde Baraka Bahara da ga marginalizuje, samim tim ga i natera da promeni sredinu, što je ovaj i učinio - naredne sezone braniće za Slovan iz Bratislave.

Selektor Kanade Džon Herdman, za razliku od Bahara, veruje u Borjana, a imao je i šta da kaže povodom Milanovog neočekivanog odlaska iz Zvezde.

- Niko ti ne može uzeti samopou zdanje - to možeš samo ti sam - poruka je selektora Kanađana Borjanu.

Milan Borjan
foto: Starsport©

Herdman je uveren da će njegova "jedinica" brzo prevazići tranziciju koja ga je snašla.

- To je samo još jedan korak u životu heroja. Svaki junak prolazi kroz uspone i padove i tu postoji prelazni momenat gde ti se postavlja pitanje: ko si ti, ko si zaista ti?. Sada mora da se resetuje, da napravi veliki korak i da postane heroj u novom klubu.

Reči selektora Kanade dovoljno jako prikazuju osećaj poštovanja koje svi u reprezentaciji imaju prema kapitenu.

Milan Borjan
foto: Starsport©

- Jedino mesto za koje može da bude siguran da će biti Milan Borjan je ovde, sa nama. Ovde su mu braća i prijatelji. On nije čovek koji je preplaćen na mesto prvog golmana u reprezentaciji Kanade. On taj status zaradi na svakom treningu i okupljanju. Fascinantno je koliko je pozitivan, na koji način podiže momke, koliko je pozitivan, raspoložen. Takav je uvek. Siguran sam da ne moram da brinem o njegovom samopouzdanju. Malo se bio pokolebao, ali to je normalno. Njegov svet je bio uzdrman - dodao je selektor Kanade.

Selekciju Javorovog lista očekuje završni turnir Konkakaf Lige nacija, a potom i najvažnije takmičenje Severne i Centralne Amerike – Gold Kup.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.