ASOVI ZA BUDUĆNOST SRBIJE: Reprezentativci u borbi za najmlađe! (FOTO)
Foto: Promo/FSS

Magnet za ljubav

ASOVI ZA BUDUĆNOST SRBIJE: Reprezentativci u borbi za najmlađe! (FOTO)

U promotivnom spotu, koji upućuje apel za pomoć i podršku najmlađoj i najvažnijoj populaciji, nalaze se naši fudbalski internacionalci: Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Dušan Tadić, Aleksandar Kolarov, Zoran Tošić i predvodnik srpskog tima, selektor reprezentacije Slavoljub Muslin
Objavljeno: 15:04h

Fudbalski savez Srbije, shodno svojoj ulozi, važnosti, uticaju i društvenoj odgovornosti, uključio se u humanu misiju Fondacije “Magnet za ljubav”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U promotivnom spotu, koji upućuje apel za pomoć i podršku najmlađoj i najvažnijoj populaciji, nalaze se naši fudbalski internacionalci: Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Dušan Tadić, Aleksandar Kolarov, Zoran Tošić i predvodnik srpskog tima, selektor reprezentacije Slavoljub Muslin.

foto: Dado Đilas

U Srbiji se svake godine prevremeno rodi između 6.500 i 8.000 beba. Zbog čestih zdravstvenih problema, ovim malim pacijentima potrebno je hitno lečenje.

Nažalost, mnogi zdravstveni centri, među kojima je i Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, nemaju neophodnu opremu za dijagnostifikovanje zdravstvenih problema dece.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.