BEN UDARIO NA BAHARA ZBOG BORJANA! "Ne možete tako sa legendom kluba" (FOTO)
Milan Rodić, Milan Borjan, Marko Gobeljić i El Fardu Ben, Foto: Starsport©

"jako sam iznenađen"

BEN UDARIO NA BAHARA ZBOG BORJANA! "Ne možete tako sa legendom kluba" (FOTO)

Nisam mogao da verujem kada sam čuo. Ne poznajem mentalitet novog trenera, ali ovo nije normalno za mene, rekao je fudbaler APOEL-a

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i jedan od najboljih stranaca u istoriji crveno-belih, El Fardu Ben govorio je o situaciji Milana Borjana.

El Fardu Ben
El Fardu Benfoto: Starsport©

Podsetimo, novi trener Barak Bahar obavestio je kapitena da ga ne vidi kao prvog golmana naredne sezone.

- Nisam mogao da verujem kada sam čuo, jako sam iznenađen. Ne poznajem mentalitet novog trenera, ali ovo nije normalno za mene. Borjan je legenda kluba, ne možete tako sa legendom da postupite. Mislim da je to velika greška, ali sam uveren da će Boki imati snagu da pokaže novom treneru da pravi greške - rekao je El Fardu Ben za "Žurnal".

El Fardu Ben (sa loptom)
El Fardu Ben (sa loptom)foto: Starsport©

Ofanzivac je otišao u APOEL letos, ali mu se šesta uzastopna titula računa jer je odigrao 11 utakmica u Superligi Srbije uz dva gola i tri asistencije.

- Veoma teško mi je bilo da odem iz Zvezde. Osvojio sam mnogo titula, stekao dosta prijateljstava, moji dečaci su uživali u Srbiji, a kćerka mi je rođena u Beogradu. To je najbolji deo moje karijere, ali i odlasci su deo života. Svi znaju da je Zvezda u mom srcu - zaključio je El Fardu Ben.

Bonus video:

00:47

Delije pale zastave Rome

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.