Oštar odgovor Radnika: Zatečeni smo! Ovo je krajnje bezobrazno!
Foto: Superliga Srbije

RAT SAOPŠTENJIMA

Oštar odgovor Radnika: Zatečeni smo! Ovo je krajnje bezobrazno!

"Zatečeni smo neosnovanim prozivkama od dosadašnjih sportskih prijatelja iz Bačke Palanke po medijima. Sagledavajući sve činjenice koje su izrečene, a koje nas dovode do nekih eventualnih umešanosti u krojenje rezultata i bilo kakvih uticaja na dalji tok takmičenja u Superligi za nas su neosnovane", stoji u saopštenju
Objavljeno: 15:53h

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice odgovorio je Bačkoj, posle saopštenja u regularnost Superlige i da bi klub iz Bačke Palanke baš u utakmici protiv Radnika mogao da bude oštećen, istakavši da konkurent u borbi za opstanak stvara veliki pritisak na organe FSS i nepotrebno diže tenziju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Zatečeni smo neosnovanim prozivkama od dosadašnjih sportskih prijatelja iz Bačke Palanke po medijima. Sagledavajući sve činjenice koje su izrečene, a koje nas dovode do nekih eventualnih umešanosti u krojenje rezultata i bilo kakvih uticaja na dalji tok takmičenja u Superligi za nas su neosnovane. Smatramo da su izrečene na krajnje nekorektan i bezobrazan način koji ne dolikuje rukovodstvu ekipe ovog ranga takmičenja - navodi se u saopštenju Radnika.

Sa juga Srbije podsećaju da je u prvom međusobnom duelu dva tima Radnik dobio sedam žutih kartona i, kako su naveli, sviran nepostojeći penal za Bačku.

BAČKA PRETI ISTUPANJEM IZ SUPERLIGE: Sudija naše igrače nazivao seljacima!

- Suđenje u vašu korist mogu potvrditi i mnogi drugi klubovi. Ovakvi pritisci na FŠ i njihove organe, prevashodno sudijsku organizaciju i dizanje tenzija pred jako bitan susret za naš klub u borbi za opstanak nikako ne doprinosi regularnosti takmičenja i fer-plej borbi.

Dalje se navodi da bi iz Bačke trebalo da se osvrnu na svoj rad i sami pokušaju da reše svoje probleme.

- Ne dirajte Savez, Sudijsku organizaciju, klubove, već se osvrnite na svoj rad. Usmerite vašu energiju na postizanje što boljih rezultata, a ne neosnovanim optužbama ka drugima. Krivce za vaše rezultate potražite u svojim redovima, a nas pustite da sami radimo svoj posao i rešavamo svoje probleme - zaključuju iz Radnika.

BONUS VIDEO: Stefan Jović opet na parketu

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.