Dušan Tadić nezadovoljan! (VIDEO)
Foto: Reuters

Ne daj se, dule!

Dušan Tadić nezadovoljan! (VIDEO)

A, za sve je kriv manjak poštovanja
Objavljeno:

Srpski fudbaler Dušan Tadić rekao je da reprezentacija u predstojećoj utakmici protiv Gruzije želi pobedu, ali je pričao i o nezadovoljstvu koje oseća iz jednog posebnog razloga.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tadić je dodao da je sav fokus na osvajanju što više bodova u kvalifikacijma za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

- Idemo po tri boda, kao i svaku utakmicu, nebitno ko je protivnik. Iskreno se nadam da ćemo to ostvariti. Najbitnije je da imamo dobar pristup i da pokažemo kvalitet. Neće biti ni malo lako, zato što mislim da je reč o dobroj ekipi s dobrim pojedincima, što su pokazali neke prethodne utakmice protiv Velsa i Austrije. Odigrali su kvalitetno, ali verujemo u sebe - rekao je Tadić novinarima u Beogradu.

Srbija će u petom kolu Grupe D kvalifikacija za Mundijal u petak gostovati Gruziji, a Tadić je kazao da selektor potencira na detaljnoj analizi protivnika. - Stigli smo da ih izanaliziramo i upoznamo maksimalno. To je ono na čemu selektor potencira. Znamo odakle prete opasnosti, ali i gde su im slabosti. Probaćemo to da iskoristimo - rekao je Tadić.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Srbija ima novog A reprezentativca!

Upitan da li očekuje da će protivnik igrati defanzivno, Tadić je rekao da je Gruzija ekipa koja "voli da igra na gol više". - Mislim da se neće braniti. Navikli su da igraju ofanzivnije i da igraju

na gol više, da napadaju. Neće se preterano zatvarati - ocenio je Tadić.

LJUDI, PA ON NE PROMAŠUJE! Ako iz Olimpijakosa vide seriju trojki Zvezdine vedete, neće ni doći u Arenu! (VIDEO)

On je kazao da se reperezentacija ne bavi računicama i da je jedini cilj osvajanje što više bodova.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.