Rio otvorio dušu o smrti supruge: Razmišljao sam i o samoubistvu!
Foto: Reuters

užasna priča

Rio otvorio dušu o smrti supruge: Razmišljao sam i o samoubistvu!

Rio je u BBC dokumentarcu govorio kako je nakon smrti njegove supruge postao i otac i majka svojoj deci (Lorenc 10 godina), (Tejt 8 godina) i (Tia, 5 godina)
Objavljeno: 16:57h

Bivši engleski fudbaler Rio Ferdinand prvo put je otvoreno pričao o tome kako se prepustio alkoholu nakon smrti njegove supruge.

Rio je u BBC dokumentarcu govorio kako je nakon smrti njegove supruge postao i otac i majka svojoj deci (Lorenc 10 godina), (Tejt 8 godina) i (Tia, 5 godina).

- Prvih par meseci sam dolazio kasno kući i pio, ali moram reći da sam uvek ispunjavao roditeljske obaveze, poput vožnje dece u školu i slično. Igranje fudbala naspram trenutka kada sam morao da kažem deci da se mama neće vratiti je nalik šetnji u parku.

Ferdinand je takođe istakao da razume ljude koji se nađu u utakmi, ali da ga je ljubav prema deci naterala da se podigne iz te situacije.

- Mnogo je bitno kakve ljude imate oko sebe, a ja na sreću imam dobre i imam decu kao inspiraciju. Nekada je Rebeka radila sve te stvari, poput "gde su deci cipele, košulje i ostalo". Sada ja sve to radim - rekao je Rio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.