POTPUNI PREOKRET U SRPSKOM FUDBALU: U Zvezdi će biti besni zbog ove odluke!
Foto: Dado Đilas

opa!

POTPUNI PREOKRET U SRPSKOM FUDBALU: U Zvezdi će biti besni zbog ove odluke!

Odbor za hitna pitanja FSS je razmatrajući aktuelno stanje doneo zaključke sa predlozima mera za unapređenje srpskog fudbala
Objavljeno: 23:17h

Odbor za hitna pitanja FSS na sednici, a na inicijativu predsednika FSS Slaviše Kokeze, doneo je odluku o smanjenju broja stranih igrača u Superligi sa šest na četiri!

KADA IGRA ZVEZDA, URGENTNI CENTAR JE NA NOGAMA: Ovi momenti skratili su život svakom Deliji tokom tekuće sezone! (VIDEO)

Odbor za hitna pitanja FSS na današnjoj sednici, a na inicijativu predsednika FSS Slaviše Kokeze, doneo je odluku o smanjenju broja stranih igrača u Superligi sa šest na četiri. U Prvoj ligi Srbije maksimalan broj stranih igrača je dva, a u Superligi za žene i Prvoj futsal ligi četiri. Ova odluka važiće od takmičarske sezone 2017/2018.

VEOMA VAŽNA VEST koju je svaki partizanovac sa nestrpljenjem čekao! (VIDEO)

Odbor za hitna pitanja FSS je razmatrajući aktuelno stanje doneo zaključke sa predlozima mera za unapređenje srpskog fudbala:

-Da se smanji broj glavnih i pomoćnih sudija Super i Prve lige Srbije u skladu sa preporukama Sudijske komisije UEFA.

-Da se smanji broj delegata Super i Prve lige Srbije i uvede obavezno polaganje stručnog ispita u cilju kvalitetnijeg nadzora na utakmicama.

Teo ima dva uslova za NBA klubove ukoliko žele da ga dovedu!

- Da se izvrše odgovarajuće izmene i dopune disciplinskog pravilnika FSS u smislu uvođenja disciplinske odgovornosti klubova po osnovu neispunjavanja finansijskih obaveza prema FSS.

-Da se uveća minimalni broj igrača koji nastupaju u reprezentativnim selekcijama FSS sa dva na četiri kao razlog za odlaganje prvenstvenih mečeva Prve lige Srbije.

-Da se da preporuka organima koji upravljaju takmičenjima Super i Prve lige Srbije da se prvenstvene utakmice ubuduće odigravaju i petkom i ponedeljkom. I to tako što će se jedna utakmica Superlige igrati petkom, a utakmice Prve lige Srbije po jedna petkom i ponedeljkom,a sve u cilju povećanja broja gledalaca na fudbalskim stadionima. Odbor je zadužio stručnu službu FSS da sve stavove i zaključke ugradi u odgovarajuće propise i dokumenta za takmičarsku sezonu 2017/2018.

Poznato je da Crvena zvezda ima veliki broj stranaca u svojim redovima i ova odluka se svakako neće dopasti ljudima u Crveno zvezdi...

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.