OVA VEST BI DOTUKLA NAVIJAČE PARTIZANA: Panika u Humskoj, zabrana više ne važi!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

au!

OVA VEST BI DOTUKLA NAVIJAČE PARTIZANA: Panika u Humskoj, zabrana više ne važi!

Postoji mogućnost da crno-beli ostanu bez najboljeg

Objavljeno: 12:29h

Teški dani za sve navijače Partizana... U moru loših vesti, pojavila se još jedna potencijalno zabrinjavajuća.

Najbolji strelac Partizana i Superlige Srbije Rikardo Gomeš mogao bi da napusti crno-bele u slučaju ponude koja bi zadovoljila i njega i klub iz Humske, jer ovoga leta ističe klauzula kojom je fudbaler bio obavezan u prethodna dva prelazna roka, piše "Telegraf".

Napadač ima ugovor na još godinu dana, ali, ako poželi da promeni sredinu, moći će da uđe u pregovore sa zainteresovanim klubovima, jer ne postoji više “zabrana” za tako nešto.

Rikardo Gomeš
Rikardo Gomešfoto: Starsport©

Radi se zapravo o aneksu koji je pre godinu dana uvršten u Rikardov ugovor, a koji je napadač u dogovoru sa klubom potpisao uz određenu reviziju primanja, obavezujući se da neće napustiti Partizan u letnjem prelaznom roku u sezoni 2021/2022, odnosno u zimskom prelaznom roku 2022/2023.

Bilo je priče tada i o novom ugovoru, ali obe strane su se složile da je potrebno drugačije rešenje. Rikardo je u tom momentu imao nekoliko milionskih ponuda sa istoka, ali je seo za pregovarački sto sa Partizan, nije produžio ugovor, koji ističe leta 2024. godine, ali jeste potpisao aneks kojim se obavezuje da ne može da napusti crno-bele do ovog leta...

Rikardo Gomeš
Rikardo Gomešfoto: Starsport©

Gomeš je u međuvremenu dobio srpski pasoš, vodi se kao domaći igrač, a videćemo da li će jedan od najboljih razmatrati ponude drugih klubova i da li je spreman da napusti Humsku.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.