Volters i sumnjiv penal ostavili Bosance bez EP, a osramotili ih i njihovi navijači! (VIDEO)

Komšije bez šampionata

Volters i sumnjiv penal ostavili Bosance bez EP, a osramotili ih i njihovi navijači! (VIDEO)

Posle 1:1 u Zenici, Irci su iskoristili prednost domaćeg terena
Objavljeno: 08:09h
Nadali su se drugom uzastopnom velikom takmičenju, ali su ipak ostali bez njega. Bosna i Hercegovina poražena je 2:0 od Republike Irske u revanš meču baraza za odlazak na Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. Posle 1:1 u Zenici, Irci su iskoristili prednost domaćeg terena i zaustavili ekipu Mehmeda Baždarevića na putu prema prvom istorijskom plasmanu na EURO. Njihov dželat u revanšu na "Aviva" stadionu bio je Džon Volters, mada je imao pomoć sudije Bjorna Kujpersa koji je dosudio izuzetno sumnjiv penal u 23. minutu.
Holandski arbitar je nakon što je lopta udarila u ruku Ervina Zukanovića pokazao na belu tačku, a precizan je bio poemnuti Volters koji je stavio i tačku na nade "zmajeva" da mogu do izjednačenja koje im donosi orlazak u Francusku u 70. minutu posle loše intervencije gostujuće odbrane.
Osim neuspeha koji su pretrpeli, Bosancima bride obrazi i zbog ponašanja njihovih navijača pre početka utakmice u Dablinu tokom minuta ćutanja posvećenog žrtvama terorističkih napada u Parizu. Mala grupa navijača BiH nije iskazala poštovanje i odala počast nevino stradalima tako što je uzvikivala "Palestina, Palestina" zbog čega su im domaće pristalice zviždale.

A video posted by JOE.ie (@joe.ie) on


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.