Muslin pred Gruziju: Možemo da pobedimo, ali i da izgubimo od svakoga!
Foto: Dado Đilas

3 boda su moranje

Muslin pred Gruziju: Možemo da pobedimo, ali i da izgubimo od svakoga!

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji
Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas u Staroj Pazovi da nacionalna selekcija u predstojećoj utakmici protiv Gruzije ide na pobedu.

- Dobro smo analizirali našeg sledećeg protivnika, a sada je stručnom štabu da pokaže to i igračima, da ih pripremimo na najbolji način. Sledeća utakmica nije najvažnija u ovom ciklusu, ali se rukovodim da je svaka sledeća najvažnija, a ovom završavamo prvi deo kvalifikacija. Znamo da neće biti lako, ali idemo na tri boda, nema kalkulacija - rekao je Muslin novinarima na okupljanju u Staroj Pazovi.

Muslin obradovao javnost na okupljanju! FIFA konačno donela neku odluku u korist Srbije (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. - Igrači su došli u dobrom raspoloženju i to me izuzetno raduje. Fali nam još nekoliko igrača, ali će svi tokom dana stići. Svakim danom do utakmice imaćemo po jedan trening. Na utakmici sam siguran da će svako pružiti svoj maksimum i ako se rukovodimo dosadašnjim iskustvom ova utakmica će biti bolja od prethodne - kazao je selektor Srbije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.