Lester u seriji, ali kada vidite kako Konte slavi gol Čelsija umrećete od smeha! Bornmut sve bliži gornjem domu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

Premijer liga, 29. kolo!

Lester u seriji, ali kada vidite kako Konte slavi gol Čelsija umrećete od smeha! Bornmut sve bliži gornjem domu! (FOTO) (VIDEO)

Lider šampionata tek u finišu utakmice uspeo je da dođe do veoma bitna tri boda i tako dođe korak bliže osvajanju šampionata Engleske
Objavljeno: 21:57h

Fudbaleri Čelsija pobedili su danas u gostima Stouk sa 2:1, dok je aktuelni šampion Lester upisao treći uzastopni trijumf u Premijer ligi, pobedivši u gostima Vest Hem sa 3:2 u utakmicama 29. kola.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Lider šampionata, Čelsi tek u finišu utakmice uspeo je da dođe do veoma bitna tri boda i tako dođe korak bliže osvajanju šampionata Engleske.

Ekipa Antonija Kontea povela je golom Vilijana u 13. minutu iz slobodnog udarca sa oko 20 metara levo iskosa, da bi izjednačenje Stouku u 38. iz jedanaesterca doneo Džonatan Volters.

Čelsi je u drugom delu utakmice pokušavao da probije odbranu Stouka, a u tome su uspeli tek u 87. minutu, kada je Geri Kejhil posle kornera sa desne strane dobro reagovao u šesnaestercu domaćina i preciznim udarcem savladao Lija Granta.

Londonski klub je ovom pobedom stekao 13 bodova prednosti u odnosu na prve pratioce Totenhem i Mančester siti, koji svoje utakmice igraju sutra.

Lester je na gostovanju nadigrao Vest Hem i tako upisao treči uzastopni trijumf koji ga je odaljio od zone ispadanja.

Golove u trijumfu lestera postigli su Rijad Mahrez u trećem, Robert Hut u šestom i Džejmi Vardi u 38. minutu, dok su strelci za Vest Hem, kom je ovo bio treći uzastopni poraz, bili Manuel Lancini u 38. i Andre Aju u 63. Vest Hem je 11. sa 33 boda, dok je Lester 15. sa 30.

U ostalim utakmicama Premijer lige Everton je na svom terenu lako i ubedljivo sa 4:0 pobedio Hal, dok je Kristal Palas sa 1:0 bio bolji od Votforda, a Sanderlend i Barnli igrali su nerešeno bez golova.

U poslednjoj utakmici dana, fudbaleri Bornmuta pobedili su na svom terenu Svonsi sa 2:0.

Bornmut je poveo već u trećem minutu autogolom Alfija Mosona koji je u šesnaestercu zakačio loptu posle udarca Benika Afobea, promenio joj pravac i tako prevario svog golmana.

Domaćin je u 72. minutu rešio pitanje pobednika, a strelac je bio Afobe koji je ovaj put iskoristio pravovremeno dodavanje Džošue Kinga, izbegao ofsajd zamku i preciznim udarcem savladao Lukaša Fabijanskog.

PREMIJER LIGA - 29. kolo:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Subota:

VBA - Arsenal 3:1 (1:1) Kristal Palas - Votford 1:0 (0:0) Everton - Hal 4:0 (1:0)

Vest Hem - Lester 2:3 (1:3)

Stouk - Čelsi 1:2 (0:1) Bornmut - Svonsi 2:0 (1:0)

Nedelja: 13.00 Midlzbro - Mančester Junajted 15.15 Totenhem - Sautempton 17.30 Mančester Siti - Liverpul

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.