IZ VOJVODINE POTVRDILI: Igramo novih 90 minuta sa Čukaričkim, od 0:0!
Detalj sa poništene utakmice Vojvodina - Čukarički, Foto: Starsport

sreda je bila uzalud

IZ VOJVODINE POTVRDILI: Igramo novih 90 minuta sa Čukaričkim, od 0:0!

Iz Čuke se još nisu oglasili, ali iz Novog Sada jesu

Objavljeno: 08:12h

Vojvodina i Čukarički nisu mogli da završe utakmicu polufinala Kupa Srbije jer je teren na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu bio natopljen od jake kiše koja nije prestajala da pada.

Nije tu ništa bilo sporno, meč je prekinut u 33. minutu pri vođstvu "Brđana" 2:0, ali je sve iznenadila najava da će se po pravilima igrati novi duel, od prvog minuta i od rezultata 0:0!

To je naročito razbesnelo sportskog direktora Čukaričkog, Vladimira Matijaševića, koji je postavio pitanje zašto njihov više puta prekidani duel sa Partizanom u Superligi Srbije nije takođe igran ispočetka.

1 / 5 Foto: Starsport

Pravila su drugačija u ova dva domaća takmičenja, uzrok prekida je takođe bio drugačiji, ali nema sumnje da je Čuka oštećena.

U svakom slučaju, crno-beli se još nisu oglasili, ali iz Voše jesu.

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve svoje navijače da će utakmica polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog, koja je večeras prekinuta zbog nevremena, biti odigrana u četvrtak, 18. maja, sa početkom u 15 časova.

Igraće se nova utakmica, od prvog minuta i početnog rezultata 0:0.

Fudbalski klub Vojvodina takođe obaveštava javnost da će ulaz na utakmicu na svim tribinama biti besplatan i poziva svoje navijače da u još većem broju dođu na stadion „Karađorđe“ i podrže „staru damu“ u nastojanju da izbori plasman u finale Kupa Srbije - poručili su Novosađani na svom sajtu.

Bonus video:

00:15

Gužva pred derbi Zemun -OFK

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.