"JA IZGLEDA MORAM DA USVOJIM NAŠEG NAPADAČA!" Matijašević o Prucevovom srpskom pasošu posle devet meseci (FOTO)
Vladimir Matijašević, Foto: Starsport

"ČEKAMO I ZA OVUSUA"

"JA IZGLEDA MORAM DA USVOJIM NAŠEG NAPADAČA!" Matijašević o Prucevovom srpskom pasošu posle devet meseci (FOTO)

Ne znam, možda Prucev ima neku rodbinu u Srbiji, pa je odmah dobio pasoš. Mi još čekamo. Imamo Ndiajea koga sam ja doveo u Napredak pre 10 godina, rekao je sportski direktor Čukaričkog

Objavljeno:

Mladi ruski fudbaler Jegor Prucev (20) dobio je srpsko državljanstvo posle samo devet meseci od dolaska u Crvenu zvezdu.

Povodom toga, stigla je reakcija iz Čukaričkog, odnosno sportskog direktora Vladimira Matijaševića.

Jegor Prucev (levo)
Jegor Prucev (levo)foto: FK Crvena zvezda

Operativac "brđana" postavio je pitanje kako je moguće da pojedini igrači Čuke koji su mnogo duže u našoj zemlji još uvek nisu dobili srpske pasoše.

Ne znam, možda Prucev ima neku rodbinu u Srbiji, pa je odmah dobio pasoš. Mi još čekamo. Imamo Ndiajea koga sam ja doveo u Napredak pre 10 godina. Možda da probam da ga usvojim, pa da dobije pasoš, ionako se svi zezaju da mi je sin – rekao je Matijašević za Informer.

Vladimir Matijašević
Vladimir Matijaševićfoto: fkcukaricki.com

Čelnik Čukaričkog kaže da se često šali sa Senegalcem oko pasoša, ali napominje da ima informaciju iz kluba da je "pitanje dana kad će ga dobiti."

Imamo i Ovusua za koga čekamo. Znamo kakva je procedura i za mlade igrače koji dolaze iz Crne Gore. Oni moraju da dokažu da imaju neku rodbinu ovde, možda je tako i sa Prucevim, ja stvarno ne znam kakav je zakon po tom pitanju – istakao je Matijašević i dodao da pitanje stranaca mora da se rešava na višim nivoima srpskog fudbala.

Bonus video:

00:17

SJAJNA ATMOSFERA NA MARAKANI: Sve je spremno za SPEKTAKL, Delije napunile stadion!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.